IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си купия акции?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• купия...
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
      Кой от нашите ИП предлага най-ниските комисионни към момента?
      ПФБК

Коментар

• Кой от нашите ИП предлага най-ниските комисионни към момента?

Коментар

• Обяснили са ти технически как е, после обаче трябва да си решиш какво искаш и какво тръсиш - дългосрочна (относително) инвестиция или бръза спекула.
          Можеш да опиташ и двете, но щом си нов, за спекула запази 10-20% от парите си. За качествена инвестиция, прегледай темата за Моят портфейл, а после прегледай (пак тук в Инвесторът) профилите на най-често споменаваните компании. При добър портфейл може да имаш над 10% чисто пасивен доход - само прибирайки дивиденти, без да правиш нищо друго, т.е. дори да спекулираш с 12-15% от парите си, пак няма да си на минус, ако ще и да оплетеш конците със спекулата

Ако имаш други въпроси - питай и не се срамувай, само не се набивай в пирамидата СЦИ.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy99 Разгледай мнение
            Здравейте,
            искам да ви питам няколко въпроса имам малко спестени пари.Банката ми дава 4-5 процента лихва на година.Искам да ви питам мислия да се пробвам на борсаа да купия акции от некоя фирма .Само че незнам как да купия и каде да видия на какви цени се търгуват акции на фирмите. Бихте ли ми обяснили тези неща?
            Първо трябва да се спреш на ИП - инвестиционен посредник /като Карол, Бенчмарк и др./. Може да поразгледаш в интернет и да си избереш, след което да отидеш на място при него, да подпишеш договор и на практика си готов. Ще ти дадат платформа, от която ще глдаш цените и сделките на всички компании.
            Това е лесната част! След това обаче наистина трябва да внимаваш какво купуваш и на какви пари, защото боли понякога. Най-добре се консултирай с някого, на когото имаш доверие и разбира малко от малко, ако нямаш такъв човек, разгледай темите "моят портфейл е .....", къде да набутам кеша и т.н., но винаги имай едно на ум!

Успех!
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Успя ли да опазиш парите от жена си?
              Абе, какво го емнахте човека???? То борса не се развива по този начин!!!
              Какви акции искаш да купуваш? Български или чужди?

Коментар

• Сега се сетих - за суми до 3 000лв. може да се пробваш в https://www.sci.sc/ . Там набират точно хора като теб - навярно млад, амбициозен, с желание за развитие, инвеститорски нюх. Срещу 3 000лв. ще станеш партньор и ще получиш картонче с потребителско име и парол.

Коментар

• Пич, и ти си 6 години във форума!!!!!!!!!!! Кефиш
                  И аз ще пусна подобна тема след десетина години живот и здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy99 Разгледай мнение
                    Здравейте,
                    искам да ви питам няколко въпроса имам малко спестени пари.Банката ми дава 4-5 процента лихва на година.Искам да ви питам мислия да се пробвам на борсаа да купия акции от некоя фирма .Само че незнам как да купия и каде да видия на какви цени се търгуват акции на фирмите. Бихте ли ми обяснили тези неща?
                    С пари

Коментар

• Моето мнение е да не се занимаваш с неща от които не разбираш.

Коментар

• Още един кандидат милионер!

Коментар

• Как да си купия акции?

Здравейте,
                        Working...
                        X