IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бизнес начинания - научени уроци!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бизнес начинания - научени уроци!

Здравейте,
    така и не се престраших да започна някакъв бизнес. Все не ми достига куража - ту е криза, ту се местим със семейството, ту дядото легна на легло, все така се получава че няма време и средства(пък и идеи) за такова начинание.
    Казват че 4 от всеки 5 стартирани бизнеса, хлопват кепенци до 5години!
    Бих се радвал ако споделите тук вашия опит, трудностите и грешките които сте правили и възможностите които сте пропуснали.
    Наскоро приятелка ми каза, че искали да пробват с магазинче на центъра на Стара Загора(най-лесното търговия), но като видели че им искат наеми между 1 500 и 2 000лв, като включили и разходи за режийни, заплати, стока и т.н. и се отказали. Мацката искаше да тегли заем 10К и да пробва, а аз се замислих я че аз ги имам тези пари на депозит и нищо не правя!
    Last edited by tony1975; 14.09.2013, 19:55.
Working...
X