IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как започнахте на борсата?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    ааааааааааа - рано е!
    Никак не е рано даже !
    чувал ли си за артиите на ПЧБ ?
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Аз ако ви заразправям, ще се изпотръшкате от смях
      И това ще мине ...

Коментар

• С компесаторки ...
        Предоставяме списъци на акционери от АД, събираме пакети-акции от малки акционери.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          ааааааааааа - рано е!
          Tони днес си архивар на форума май
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
            Момци, не е ли добре да открием и тема "Как приключихте на борсата?" :-)
            ааааааааааа - рано е!

Коментар

• Re: Как започнахте на борсата?

Първоначално изпратено от prodigal

Хаха, във всяка шега има и малко.. шега, знаеш.

В оргата според моите файлове съм влизал последно на 72лв. на 27.12.2005 г. , вероятно в началото на 2006 съм правил предположения, че ще боядисаме луната , пътищата са месец по-рано.

Настроението доста напомняше сегашното, като се замисля
              Занасям се, написах го на майтап

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                Момци, не е ли добре да открием и тема "Как приключихте на борсата?" :-)
                Давай

Коментар

• Момци, не е ли добре да открием и тема "Как приключихте на борсата?" :-)
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Първоначално изпратено от bate Goiko
                    Първоначално изпратено от SOFIX
                    Споделете с мен!
                    Ами.. всичко започна, че купих 100 пътища по 370 лева.. после не си е работа, над 10 000 беше голяма жега...

Занасям се, към 700 лв. бяха и не точно 100.....
                    И не точно Пътища, а Оргахим(на 700 лв.).....
                    Хаха, във всяка шега има и малко.. шега, знаеш.

В оргата според моите файлове съм влизал последно на 72лв. на 27.12.2005 г. , вероятно в началото на 2006 съм правил предположения, че ще боядисаме луната , пътищата са месец по-рано.

Настроението доста напомняше сегашното, като се замисля

Коментар

Споделете с мен!
                      Ами.. всичко започна, че купих 100 пътища по 370 лева.. после не си е работа, над 10 000 беше голяма жега...

Занасям се, към 700 лв. бяха и не точно 100.....
                      И не точно Пътища, а Оргахим(на 700 лв.).....

Коментар

• Получих привилегирован старт в живота, както пишеше в един жълт учебник
                        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Ми взех си разни работи от Масовата приматизация - 1998-а направих първите си сделки - продадох Черноморско злато и си купих Шератон, после си купих и Албена - ех - романтически времена бяха...

Към 2 години по-късно и легендарната врътка со Слънчев бряг холдинг, со сосната печалба от която си взех М+С и Медика... :-)
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Споделете с мен!
                            А ще споделиш ли с нас ?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                              Първоначално изпратено от Alhimik
                              На 27 ноември 2002 г. ( между другото в последствие това се оказа рожденният ден на бъдещата ми жена ) купих........
                              Жена ти е зодия стрелец. Дано те е научила точно да уцелваш! Успех!
                              Не стрелец а козироК.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear
                                През лятото на 1990 с 2 акции на Първа частна банка :-) - вярно отдавна беше...
                                с 15 - тина акции на първа частна банда и аз Продавах седмица - две преди всяко общо събрание на акционерите Докато всички чакат големите печалби Лекс обаче, винаги са ми били любимци
                                После почна едно - тука има тука нема, почти до началото на инфалцията когато си обрах крушите и минах на ДЦК ,депозити и валута в кеш пък като почнаха да гърмят банките се сниших, всичко в трезор и в зелено докато мине хиперинфлацията която последва после .....

http://borsi.blog.bg/biznes/2009/02/27/za-men.297098

А после понеже се обезпаричих след една покупка на покрив над главата, минах направо на тежката артилерия, щото като нема работа и леб се наложи да ядем направо пасти

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X