IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как започнахте на борсата?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://forum.investor.bg/viewtopic.p...r=desc&start=0

Коментар

• Хе-хе...
      Аз започнах като теглих едно кредитче... и после хиляди проценти възвръщаемост на инвестицията, хе-хе и после загубих половината, но се осъзнах и разпродадох. Иначе щях да загубя и 80 % от другата половина. После си поиграх на бизнесангел..., а сега ОТНОВО купувам
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• 91-92г-ПЧБ,след това Лекс,МФИ,масовата щях да ставам представител на МФИ,но не взе лиценз,бонови книжки на родата-Соди,Химко,Албена,разпродажби на всичко,после БТК,2005
        края или 2006г началото във взаимен фонд-тогава фондовете бяха с открит портфейл,докараха ми прилична доходност и есента реших сам да търгувам,до декември-януари 2007-2008г-след Алианц изтеглих почти всичко от БФБ и играех за спекула,спомняте си като дойде края на месеца,какви хубави движения имаше.
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik
          На 27 ноември 2002 г. ( между другото в последствие това се оказа рожденният ден на бъдещата ми жена ) купих........
          Жена ти е зодия стрелец. Дано те е научила точно да уцелваш! Успех!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Много интересна тема
            Аз винаги съм се интересувал, още от времето на масовата приватизаия и боновете, но нито съм имал времето, нито нужните знания.Общо взето простата ми идея винаги е била да купувам евтино.
            Помня лятото когато дойде правителството на Станишев на власт и имаше проблеми с мнозинството, Софикс падна до 700 и тогава отидох в тея нещастници Елана с една добра сумичка.
            И те ме върнаха, защото почнах да ги разпитвам разни неща и съм бил спекулативно насочен.После разбрах , че селянката са я уволнили.
            Представяте ли си, нося и пари, а тя не ги иска.
            И така влязох чак 2009 на Софикс 300, спомням си като минаваша покрай 700 и си викам ее падна, е сега е момента хаха
            А иначе купих САМО акции на дружества с които работя и знам горе долу от хората там как РЕАЛНО вървят нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear
              През лятото на 1990 с 2 акции на Първа частна банка :-) - вярно отдавна беше...
              Ако си същият, когото подозирам, научих доста от разговори с теб. Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                Първоначално изпратено от Tiki Man
                Идеята ми дойде между две псувни след получената лихва по едногодишен депозит в банка.
                Кръстьо, днес срам нямаш ли

Колко лихва искаш..., не бъркай банковото дело и грабежа
                Банково дело ми е ясно. Не съм очаквал повече. Дори не съм се замислял, докато не се олихви. Просто реших, че няма сметка да се занимавам с банки.

Коментар

• На 27 ноември 2002 г. ( между другото в последствие това се оказа рожденният ден на бъдещата ми жена ) купих 200 акции на Албена на 10,35 и 300 бр. на Капитан Дядо Никола на 7 лв. и.....така се почна - сагата с приватизацията на табаците, БТК и компенсаторките. Преди това още помня първия спит с който се сблъсках- Софарма. Дойде и спада Февруари 2005 - струваше ми се, че е голяма работа тоя спад. Помня как се чуствах след като купих Скелн на 2.30 и тръгнаха нагоре. Помня обаче и приличното количество фазерки, които продадох на 26 и също тръгнаха нагоре, а винаги съм знаел, че е отлична акция
                  Имаше добри удари, направо невероятни удари но и големи пропуснати ползи - те винаги се помнят. Дойде и сегашната криза - посвих се, но след време за нея също ще си спомняме Това е от мен.
                  Успехи на всички, които все още са тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man
                    Идеята ми дойде между две псувни след получената лихва по едногодишен депозит в банка.
                    Кръстьо, днес срам нямаш ли

Колко лихва искаш..., не бъркай банковото дело и грабежа

Коментар

• Като Чичо с три бонови книжки следейки периодично акциите . През 1998 г. видях каква хубава акция е Химко и 20 бр. продадох на 47 лв. след това заемодателят на Оранжерии Стрелча решиха да изкупуват акциите на акционерите до 1 лв - 2000 бр. , след това някакви измишльотини 100 една десети на Дойче телеком ..... малко вътре. През 2004 г имах 10 К компенсаторки и с парите получени при продажбата на БТК си купих - Петрол , ДЗИ банк , БУЛСТРАД , Синергон и ХИМКО на стотинки .... През пролетта на 2005 г Химко ги продадох на 2.8-3 лв. и станах активен ....

Коментар

• Идеята ми дойде между две псувни след получената лихва по едногодишен депозит в банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                          Първоначално изпратено от puf paf
                          А нямаше ли такава тема преди 2 и повече години ?
                          Тогава доста хора споделихме как сме започнали.
                          Ами може и да е имало но е било преди доста време. От тогава и играта се промени и играчите също
                          Е някой остнахме,надявам се и ти.
                          Рядко пишеш, радвам се че още си тук въпреки ,че нивото на форума доста падна.
                          Поздрави и на Brain една от първите ми покупки през Cobos беше благодарение на него - VIPOM.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                            Първоначално изпратено от puf paf
                            Ами може и да е имало но е било преди доста време. От тогава и играта се промени и играчите също
                            Нищо не се е променило!

Срамота е, че не се сетихме за Левски днес, но той е бил много прав

Коментар

• През лятото на 1990 с 2 акции на Първа частна банка :-) - вярно отдавна беше...
                              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf

Коментар

Working...
                                X