Първоначално изпратено от ivandavidov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тексим Банк АД (5CP)
Collapse
X
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНека някой от Инвестор.БГ да оправи заглавието на темата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТъргуваха ли се тогава, че нямам спомен?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмам сантимент към тая банка още от "романтичните" времена на борсатаhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТ.... придобила голяма част от Слънчевата система.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекой е таксун, за по-младите тук???Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТова си беше...просто лека манипулациййка...Банката си работи...между другото в Бургас има един клон ,съвсем близо до Кадастъра....всички плащания минават през нея...Не знам дали е случайно......иначе малко офисче ,с няколко служителя...ама има постоянно хора...Даже съм се дразнил,защо не направят по-голям,че да се работи нормално,и да не стават опашки...поне на 1км няма друга банка
Предполоожението на Монти не е лишено от основание, Мисля че преоценъчния резерв не влиза в Капиталовата адекватност, а само резерви формирани от обложена печалба на банката, както и неразпределени печалби... Ако се погледне баланса за 2012 по отношение на СК и Капиталовата адекватност, според прости сметки при падане на капитала под 10млн е задължително вдигане, е една от причините за увеличение на Капитала от 10 на 28.....
А сега може би увеличилия капитала иска да си върне част от Кеша, като продаде малко артии
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеАко искаш на левче може да ги изтъргуваме твойте още преди качването на БФБ?
Просто съм по-консервативен като става въпрос за ТИМ. Имам сантимент към тая банка още от "романтичните" времена на борсата и не ми стана хубаво, когато ТИМ я налази. Макар, че има и друга теория.
Но нека да видиме как ще тръгне.Мисля, че съвсем скоро БФБ трябва да регистрира емисията.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Успех в БТН и 100 за краен резултат , имам малко ...за мостра !
Не е препоръка!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЛев +/- 15%.
И не е препоръка за покупко - продажба на ЦК.Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ, да де, ама трябва да могат да продават а като нямат опит, докато се научат клиентите им ще отидат в други банки.
Пръва:"Не можете да задържите брошурата, Тя е за клиенти.."
Мустакатата: Пререждат ме местни "корпоративни" калмуци/клиенти в провинциално градче. Охраната не знае къде да гледа и ме пита за 3-ти път закакво съм дошъл като медържи прав на вратата. Идва управителката: "Ако сте за обикновена вноска, елате при мен." Нее, аз съм за необикновена!
Пази боже да влезе човека и там някой да му продава тепърва, слава Богу, в БГ не става така в тези "институции".
ОФФ Топик, сори!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПринципа ми е нищо общо с ТИМ.Положението с Тексим е заварено Насъбраха им се доста пари в ПФ-тата и сателитните им ДФ-та и ....
ПИБ ситуацията ми е странна и нямам кой знае колко логично обяснение.
Успех в БТН и 100 за краен резултат , имам малко ...за мостра !
Не е препоръка!
Коментар
Коментар