IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тексим Банк АД (5CP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Това си беше...просто лека манипулациййка...Банката си работи...между другото в Бургас има един клон ,съвсем близо до Кадастъра....всички плащания минават през нея...Не знам дали е случайно......иначе малко офисче ,с няколко служителя...ама има постоянно хора...Даже съм се дразнил,защо не направят по-голям,че да се работи нормално,и да не стават опашки...поне на 1км няма друга банка
    Бобан,
    зящо манипулация ...
    Та те си увеличават капитала вътрешно.....
    Или ще искат пари от маркета или ще ни продават акциите на цени на най малко на 2 лв ..
    Колегата сигурно чака чака цени от 5 лв но това ще е прекалено....
    при такива мащаби на работа и с толкова с малко средства...
    Не е препоръка..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Иначе ценя твоето мнение за това рали на ТИМ плюс ФИБ и БЕДО....какво ще кажеш... Поздрави!
      Принципа ми е нищо общо с ТИМ.Положението с Тексим е заварено Насъбраха им се доста пари в ПФ-тата и сателитните им ДФ-та и ....
      ПИБ ситуацията ми е странна и нямам кой знае колко логично обяснение.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Оттук става недоразумението
        Грешката е моя...
        Брюксел е приел Базел 2 и всички банки на Запад го почти изпълниха , нашите банки си решават на своя глава всяка банка да си увеличи капитала , да пусне облигации или какво ли не.. БНБ няма нищо общо в тази работа ... официално!
        Та така ....
        Иначе ценя твоето мнение за това рали на ТИМ плюс ФИБ и БЕДО....какво ще кажеш...
        Поздрави!

Коментар

Защо не започнете от капиталовата адекватност на банката ...
          С колко трябва да се увеличи капитала за да тръгне работата..според указанията на БНБ Мисля че тези мижави милиони не са истината ...търсят се други пари...
          ТИМ са любители на БФБ открай време ,даже и да правят по две продажби на позиция в годината...
          Цена на акция между 2 и 4 лв...
          Не е препоръка...
          Не бих участвал на никаква цена...над леФ...
          Това си беше...просто лека манипулациййка...Банката си работи...между другото в Бургас има един клон ,съвсем близо до Кадастъра....всички плащания минават през нея...Не знам дали е случайно......иначе малко офисче ,с няколко служителя...ама има постоянно хора...Даже съм се дразнил,защо не направят по-голям,че да се работи нормално,и да не стават опашки...поне на 1км няма друга банка

Коментар

Не е препоръка...
            Не че имам нещо против тия цифри ама няма да са те
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
              Вероятно да, подведох се по заглавието на темата. Но не е голяма разлика, в смисъл на това, че е първоначално за борсата предлагане. Едно време казвахме ма всяко увеличение на капитала "сплит" - като съкратен термин просто, въпреки че сплитът е съвсем друго нещо. Е тогава кога ще ги листват на бфб - определена ли е дата, (или няколко дати) а също и по какъв аукцион ?
              http://www.investor.bg/novini-i-anal...jestvo,146299/
              Life won't wait for you.

Коментар

• Те и отчет за четвъртото тримесечие качиха преди няколко дена -

http://www.infostock.bg/download/TEX...02012g.doc.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  Aбе, аз в такива чудеса не вярвам вече в БГ, та предпочитам неопитните, за другото -разчитам на себе си Инак, мога да постна тук един куп избрани бисери на банкови служителки, for free
                  Е, да де, ама трябва да могат да продават а като нямат опит, докато се научат клиентите им ще отидат в други банки.
                  Life won't wait for you.

Коментар

С колко трябва да се увеличи капитала за да тръгне работата..според указанията на БНБ
                    Мисля че тези мижави милиони не са истината ...търсят се други пари...
                    ТИМ са любители на БФБ открай време ,даже и да правят по две продажби на позиция в годината...
                    Не е препоръка...
                    Оттук става недоразумението
                    Life won't wait for you.

Коментар

Да имаше увеличение от 10 на 30 мил. и сега е 27 и нещо.И сега просто качват акциите на борсата.Това SPO.
                      Вероятно да, подведох се по заглавието на темата. Но не е голяма разлика, в смисъл на това, че е първоначално за борсата предлагане. Едно време казвахме ма всяко увеличение на капитала "сплит" - като съкратен термин просто, въпреки че сплитът е съвсем друго нещо. Е тогава кога ще ги листват на бфб - определена ли е дата, (или няколко дати) а също и по какъв аукцион ?

Коментар

Кога БНБ им е дала указание, че ми стана любопитно?Това не го знаех.
                        Не знам..... и не съм го казал...
                        Ама всичките банки го правят ,Защо ли ?

Коментар

За да обясняват подробно, за да са убедителни и за да продават повече продукти на банката.
                          Aбе, аз в такива чудеса не вярвам вече в БГ, та предпочитам неопитните, за другото -разчитам на себе си Инак, мога да постна тук един куп избрани бисери на банкови служителки, for free
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

С колко трябва да се увеличи капитала за да тръгне работата..според указанията на БНБ
                            Мисля че тези мижави милиони не са истината ...търсят се други пари...
                            Не е препоръка...
                            Кога БНБ им е дала указание, че ми стана любопитно?Това не го знаех.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                              Kakwo e Греъм. Пише публично предлагане на акции. Доколкото видях набързо имало е увеличение на капитала по емисионна стойност. Пдф-ите не се четат при мен, поради лиспата на упоменатите шрифтове при мен, Не че не мога да ги отркия ако се разтърся и да ги инаталирам, но засега не го намирам някак си за необходимо. Може да е граешка разбира се В този случай - всяко зло за добро
                              Да имаше увеличение от 10 на 30 мил. и сега е 27 и нещо.И сега просто качват акциите на борсата.Това SPO.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Повтарям - това НЕ Е IPO.
                                Kakwo e Греъм. Пише публично предлагане на акции. Доколкото набързо видях - имало е увеличение на капитала по емисионна стойност. Пдф-ите не се четат при мен, поради липсата на упоменатите шрифтове в моята система, Не че не мога да ги отркия ако се разтърся и да ги инсаталирам, но засега не го намирам някак си за необходимо. Може да е грешка разбира се В този случай - всяко зло за добро

Коментар

Working...
                                X