Ми да затваряме, и да обявят нова дата. Като всеки си напише домашното, шото така госпожо не успях, мих чиниите, пък аз много кашлям не става. Все някой трябва да излезе на дъската
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тексим Банк АД (5CP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеЗалагат стръвта в момента .... и към Камчатка за крабове Все някой ще трябва да почне пръв ама с тия 5 кинта от другата страна не знам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНещо ми подсказва, че ще порим небесния простор!
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСобствениците имат планове за сериозно разрастване на тази бамка и за нейното бъдещо могъщество. Тя се и ползва с добро име - стара бамка, нефалирала при Голямото избушване.
Не е препоръка за пазаруване на.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТръгва ли совалката?
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеднес ми се върти една порочна мисъл - че има връзка между помпането на Хим, ЦКБ и Дървени храни и излизането на Таксун банк на БФБ!!!
Мнения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеднес ми се върти една порочна мисъл - че има връзка между помпането на Хим, ЦКБ и Дървени храни и излизането на Таксун банк на БФБ!!!
Мнения?
Коментар
-
Мнения?Last edited by B.Graham; 11.02.2013, 21:25.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар