Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тексим Банк АД (5CP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСпоред мен фирми около Тимимпорт ще продадат на една ЖЗК, едно ПД-во и ДФ-тата на едно УД.Минимум.И понеже тия сателитни фирми не са купували акциите на цена по-голяма от номинала ще направят едни 20%.Така банката ще се контролира от Божидар Григоров и Павлина Найденова.
не е препоръка за покупка или продажба на акции на тексимбанк или на каквото и да е било друго.
Коментар
-
Според мен фирми около Тимимпорт ще продадат на една ЖЗК, едно ПД-во и ДФ-тата на едно УД.Минимум.И понеже тия сателитни фирми не са купували акциите на цена по-голяма от номинала ще направят едни 20%.Така банката ще се контролира от Божидар Григоров и Павлина Найденова.
не е препоръка за покупка или продажба на акции на тексимбанк или на каквото и да е било друго.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАз не знам кой очаквате да ви продава тук... повечето хора с акции /извън големите/ вероятно даже не са разбрали че са листнали банката на БФБ
повечето може и да не са между живите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНа Мажото му е през к..а
http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/41876
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНа Мажото му е през к..а
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеМи да затваряме, и да обявят нова дата. Като всеки си напише домашното, шото така госпожо не успях, мих чиниите, пък аз много кашлям не става. Все някой трябва да излезе на дъската
Коментар
Коментар