Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свърши ли "Ралито на избушеняците"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз очаквах бичи цикъл, ама малко рано-рано почва.
Защо очаквам такъв ли? Заради няколко работи:
- Напролет са сборищата, на които някои компании ще снесат рекордни дивиднти.
- Малко по малко хората се усещат, че на БФБ се печели нелошо - дори пасивната.
- Крадецът дянков измисли данък депозит.
- На последно място най-важното - наближават избори, когато, надяваме се, Българинът ще нарита под куйрукът изродът бойкоборисов, а който и да дойде на негово място, ще е по-добре.
Но чаках бичите работи да почнат към март....The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеВ живота има равновесие - така, че и мажовците също губят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНЕма лошо, дай офиса ,промоциите и себе си. Где сте? Идвам до 3 работни дни, по нашите корпоративни правила. Все нещо като сделка ще сключим. Дай ми ги на лични разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНе можеш да дойдеш в офиса да си купиш нещичко на промоцийка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДеси, мога ли да те поканя на кафе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеВ живота има равновесие - така, че и мажовците също губят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз очаквах бичи цикъл, ама малко рано-рано почва.
- На последно място най-важното - наближават избори, когато, надяваме се, Българинът ще нарита под куйрукът изродът бойкоборисов, а който и да дойде на негово място, ще е по-добре.
Но чаках бичите работи да почнат към март....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение+1. Mажоритарите никога не губят. Губят балъците.
Коментар
-
Аз очаквах бичи цикъл, ама малко рано-рано почва.
Но чаках бичите работи да почнат към март....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМонти, нали я помниш оная графика
Началото на нов бичи цикъл започва с недоверие, а когато всички вярват в ралито, както казваш, е края
Ами я си представи, че някой голям тръгне да влиза, къде ще закара цените? а фондовете започнат ли да им влизат пари, какво ще купуват? То смятай сега с 10 хил. лева дигаш пазара, а ако някой фонд трябва да вкара 1 милион?http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
За мене избушени акции няма.
Само мажовци такива. Това ми е критерий при селекция номер 1. Специално за бФБ.
Чак след това гледам фундамент, дълг, дивиденти, коефициенти и прочие.
Общо взето се стремя да не минавам макс. от 15-20% в акции с ненадеждни мажовци дори и когато ми е изострен риск апетита както е сега.
Има си и специална тема за мажовци-гадняри.. Форума се е изказал много правилно и компетентно по въпроса. Според мен тази тема ( и списъка в нея) трябва да седи на десктопа на всеки уважаващ себе си ( и парите си) играч на БФБ.
Коментар
Коментар