Пазете децата си! Пазете живота и здравето, собствения и на близките си. Опитайте да запазите имуществото си. Това, че не се е увеличило не е неуспех. Не намалявайте драстично разходите. Ще ви налегнат черни мисли. Съберете си вземанията, няма приятели, няма дългогодишни партньори. Не давайте заем, освен на най-близките. Не давайте никакъв повод на паразити да смучат от кръвта ви - цигани, държавни и общински служители. Не давайте подкупи, не се поддавайте на заплахи. Не изпадайте в еуфория при лесни печалби. Лесно дошло - лесно отишло. Преди да смените работно място, замислете се. На вън е тежко. Търсете странични доходи, няма срамна работа. Четете, усъвършенствайте се. Живейте си нормално
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да оцелеем през 2013г?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеза инвестициите нищо незнам, затова попитах
то и като нямам много манги е проблем
мисля да стартирам мое малко стопанство - да си отглеждам основните храни сам
ама друго какво да правя?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТуй го кажи на централните банкери от G7 - щото те си мислят точно обратното
И в БГ мнозинството от тълпата също не споделя идеите ти ....Политиците ни и те ....
и гръмките им реклами трябва на всички да ни влизат от едното
и веднага да излизат от другото ухо,
щото въпроса не се отнася само за нас вече,
а ще го отнесат и поколенията ни......
аа
а между впрочем кой ги ----- в калабалъка, нали?
Важното е да живеем за мига, нали?Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеОцеляваме, като не ставаме длъжници,
харчим това, което изкараме, защото този модел, според който
изкарваш 10 а харчиш 20 видимо не е работещ вече!
И в БГ мнозинството от тълпата също не споделя идеите ти ....Политиците ни и те ....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКак да оцелеем през 2013г? С какви инвестиции и бизнеси!!!
Български Патриотически фронт
.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеза инвестициите нищо незнам, затова попитах
то и като нямам много манги е проблем
мисля да стартирам мое малко стопанство - да си отглеждам основните храни сам
ама друго какво да правя?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнениеИнвестирай в SCI - бизнесът на бъдещето, сигурна печалба, без риск, скоро компанията ще е международна. Абе оферта си е от всякъде, само даваш 3000 лв и почваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКак да оцелеем през 2013г? С какви инвестиции и бизнеси!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКак да оцелеем през 2013г? С какви инвестиции и бизнеси!!!Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Коментар
Коментар