IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да оцелеем през 2013г?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Svetulka Разгледай мнение
    Много мързел и водка
    Така със сигурнос ще отцелеем!
    Врати Vrati

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Пазете децата си! Пазете живота и здравето, собствения и на близките си. Опитайте да запазите имуществото си. Това, че не се е увеличило не е неуспех. Не намалявайте драстично разходите. Ще ви налегнат черни мисли. Съберете си вземанията, няма приятели, няма дългогодишни партньори. Не давайте заем, освен на най-близките. Не давайте никакъв повод на паразити да смучат от кръвта ви - цигани, държавни и общински служители. Не давайте подкупи, не се поддавайте на заплахи. Не изпадайте в еуфория при лесни печалби. Лесно дошло - лесно отишло. Преди да смените работно място, замислете се. На вън е тежко. Търсете странични доходи, няма срамна работа. Четете, усъвършенствайте се. Живейте си нормално
      Баси, не бях се логвал от 1000 години, обаче не издържах Добре казано, евала!

Коментар

• Най-вече с повече позитивизъм

Коментар

• Много мързел и водка

Коментар

• Първоначално изпратено от pacoti Разгледай мнение
            Работа му е майката!
            а работа..... з@еби, дай друго!!!

Коментар

• Работа му е майката!
              Входни Врати

Коментар

• Някои не оцеляха в 2013 та
                Аутопсията на Березовски показва, че бизнесменът е умрял в резултат на обесване http://www.newsline.bg/news/%D1%81%D...B0%D0%BD%D0%B5
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• по-малко черен хайвер

Коментар

• Едене ,пиеНе и тези три неща.Всичко друго е преходно.Включително житието и битието ни на този свят.

Коментар

• Как да оцелеем през 2013 ?
                      Ей тъй http://www.segabg.com/pic/11090/641645-l.jpg
                      ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        С много любов бихме оцеляли, разбирасе пушка + консерви, е още една гаранция за прилично съществуване.
                        Ако споделяме и се обичаме ... това е формулата да оцелеем и бъдем по-добри.

Коментар

• С много любов бихме оцеляли, разбирасе пушка + консерви, е още една гаранция за прилично съществуване.
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Така е, особено при имотите. Напоследък денонощно мисля за нова ипотека, щото трябва да се купува. Сега е времето.
                            Внимавай с ипотеките, съвсем приятелски съвет!

http://fakti.bg/bulgaria/60774-oshte...paruhovia-most

Коментар

• Как да оцелеем през 2013г?
                              Както през 2012

Коментар

• Аз не смятам да оцелявам, а ... да си поживея през 2013 г.

Хубаво е да си дава човек време и за душата, ... то си е пак вид инвестиция.

Не вярвам в нумерологията, но ... китайците викат че на хубаво ще да е /имат в предвид числото 13/. Макар като гледам как тръгна новата година на революция ... не знам!

Та отговора ми ... за през 2013 да оцелеем като си поживеем и порадваме на инвестициите си ... е някой ще има и да си поплачат.

Дано да не съм от тях!
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X