На мен ми се струва, че след ситуацията с т. нар. сделка за продажба на Доверие портфейлите им доста се промениха. Изчезнаха акциите на мустакович, изчезна външната му емисия, поизчезнаха и доста други скапани български неща (което е напълно разбираемо, според мен) и увеличиха чужбина. Темата според мен не трябва да се казва "ПФ Доверие как управляват парите ни", а "ПФ как управляват парите ни" - много от другите ПФ държат книжа на мустака
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФ Доверие как управляват парите ни
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЯвно 2010-11 са ги разкешили
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеНе виждам такива: https://poc-doverie.bg/?cid=14&p=&id=469
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеФондовете на Доверие имаха доста големи пакети акции в КТБ доколкото помня...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kony Разгледай мнениеИскам да си сменя УПФ, в момента съм в Алианц, но доходността им 5г.назад не ми харесва (от депозит щях да спечеля повече). Какво мислите за Ай Ен Джи (обаче там имам ДПФ) или пък за Съгласие (собствеността им не е ли съмнителна?) или пък нищо да не правя, защото никой не знае какво ще е след 20-25г.?
Търси поне безукорни и несъмнителни собственици.
Коментар
-
питане
Искам да си сменя УПФ, в момента съм в Алианц, но доходността им 5г.назад не ми харесва (от депозит щях да спечеля повече). Какво мислите за Ай Ен Джи (обаче там имам ДПФ) или пък за Съгласие (собствеността им не е ли съмнителна?) или пък нищо да не правя, защото никой не знае какво ще е след 20-25г.?
Коментар
-
Чудя се тия докога ще харчат парите на бъдещите пенсионери за щяло и нещяло?
http://bankoftheyear.bg/index.php/partners
Генерален спонсор [за поредна година ]на някаква асоциация, раздаваща една от многобройните награди "банка на годината" у нас.
После банките се фукат пред клиентите си с разни табелки, които не означават абсолютно нищо! В големия салон на не една банка има цели стени, окичени с подобни грамоти.
Излишни пари, предназначени за лъскави табели, скъпи коктейли и бляскав пиар на натруфения хайлайф Сякаш свършиха бедствията
Коментар
-
За тегленето си прав ,ама за данъчното събитие не съм сигурен ,а и 58 годишна възраст не е малко ,ако си почнал да кажем на 30Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеЯ, пак провери възрастта.
Понеже тук става дума за доброволния фонд - можеш да теглиш суми от партидата си БЕЗ ДА СА ОБЛАГАЕМИ, ако си навършил възраст, която е 4 години преди възрастта за пенсиониране - в момента това прави 58 г. и 8 мес. за мъжете.
Справка - преди няколко месеца дядо ти Матю изтегли сосна сумичка (но не от този фонд) и не плати нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей обаче Алианц казаха и излязоха от почти всички АДСИЦ! Май само БРЕФ оставиха?
Може би с готовност и услужливо ще ти предложи някое картончеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеучуден съм че никой не коментира избора на ПФ-тата!
Толкова ли са ни прозрачни вече?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеинтересно защо ДСК държи още този пакет в Праймпропъртис?
Коментар
Коментар