Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето ги поименно – 275-те активни инвеститори на капиталовия ни пазар
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСега ме занимава един въпрос има ли осъдена фирма за това че е разкрила лични данни. И на какво обезщетение може да се надява човек от подобно нещо, ЧЕЗ все пак имат кинти
чл.2
Определение
Чл. 2. (Изм. - ДВ, бр. 34 от 2011 г., в сила от 01.01.2012 г.) (1) Търговският регистър е електронна база данни, съдържаща обстоятелствата, вписани по силата на закон, и актовете, обявени по силата на закон, за търговците и клоновете на чуждестранни търговци.
(2) Обстоятелствата и актовете по ал. 1 се обявяват без информацията, представляваща лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни, с изключение на информацията, за която със закон се изисква да бъде обявена.
(3) За търговец и клон на чуждестранен търговец се води дело в електронна форма. В делото се прилагат заявленията, документите, удостоверяващи вписаните обстоятелства, обявените актове и други документи, които могат да съдържат и лични данни за идентифицирането на лицата, представляващи или управляващи търговеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеМ даааа един инсайдър няма ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеЦяла плеяда от брокери, анализатори и фондове са участвали в борсовата приватизация на ЧЕЗ РазпределениеOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеE, аз като не си падам по чесънчета, извратеняк ли съм? Баси критерият...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеКой е вторият?
Марияне, пасивен е човека, поради щото не търгува често.
Как да ти кажа - Драганчо е примерно, все тая.
Драснете примерно за лудото ОТС на Трейс, цена грубо 3 лв., там на 21...wtf?Last edited by Jekata; 05.12.2012, 15:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДобро чувство за хумор, но имах предвид втори "пасивен".
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеДа мажоритарият, благодаря, намаляваме ги на 275 активни и 1 пасивен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЗащо решихте, че са "активни"?
Аз лично видях поне един "пасивен".
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеПрав си. Вероятно това са около половината от активните, или 1/3, но другите просто не ги знаем. Това са известните активни.
Аз лично видях поне един "пасивен".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКакъв е смисълът на тази публикация? И какво означава, че това били активните участници на капиталовия пазар... има сума имена и институционални, и физически, които не присъстват, а би следвало. Що за критерии дали си активен - участвал ли си в IPO-то на 4es....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТия за лични данни не са ли чували
Но като цяло ми е малко...жълто, сензационно и подобно, та това само да са активните.
Въобще за каква активност говорим на "пазар", на който по 30 минути (половин час) няма сделка?
Коментар
Коментар