IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето ги поименно – 275-те активни инвеститори на капиталовия ни пазар

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Закон за търговският регистър
    чл.2

Определение

Чл. 2. (Изм. - ДВ, бр. 34 от 2011 г., в сила от 01.01.2012 г.) (1) Търговският регистър е електронна база данни, съдържаща обстоятелствата, вписани по силата на закон, и актовете, обявени по силата на закон, за търговците и клоновете на чуждестранни търговци.
    (2) Обстоятелствата и актовете по ал. 1 се обявяват без информацията, представляваща лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни, с изключение на информацията, за която със закон се изисква да бъде обявена.
    (3) За търговец и клон на чуждестранен търговец се води дело в електронна форма. В делото се прилагат заявленията, документите, удостоверяващи вписаните обстоятелства, обявените актове и други документи, които могат да съдържат и лични данни за идентифицирането на лицата, представляващи или управляващи търговеца.
    Т.е. трябва да съдя търговския регистър

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Сега ме занимава един въпрос има ли осъдена фирма за това че е разкрила лични данни. И на какво обезщетение може да се надява човек от подобно нещо, ЧЕЗ все пак имат кинти
      Закон за търговският регистър
      чл.2

Определение

Чл. 2. (Изм. - ДВ, бр. 34 от 2011 г., в сила от 01.01.2012 г.) (1) Търговският регистър е електронна база данни, съдържаща обстоятелствата, вписани по силата на закон, и актовете, обявени по силата на закон, за търговците и клоновете на чуждестранни търговци.
      (2) Обстоятелствата и актовете по ал. 1 се обявяват без информацията, представляваща лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни, с изключение на информацията, за която със закон се изисква да бъде обявена.
      (3) За търговец и клон на чуждестранен търговец се води дело в електронна форма. В делото се прилагат заявленията, документите, удостоверяващи вписаните обстоятелства, обявените актове и други документи, които могат да съдържат и лични данни за идентифицирането на лицата, представляващи или управляващи търговеца.

Коментар

• Сега ме занимава един въпрос има ли осъдена фирма за това че е разкрила лични данни. И на какво обезщетение може да се надява човек от подобно нещо, ЧЕЗ все пак имат кинти

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
          М даааа един инсайдър няма ...
          Инсайдер на нашата борса....?!?!?! Да,да.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            Цяла плеяда от брокери, анализатори и фондове са участвали в борсовата приватизация на ЧЕЗ Разпределение
            М даааа един инсайдър няма ...
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              E, аз като не си падам по чесънчета, извратеняк ли съм? Баси критерият...
              Прав си, с теб стават 276

Коментар

• E, аз като не си падам по чесънчета, извратеняк ли съм? Баси критерият...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Кой е вторият?

Марияне, пасивен е човека, поради щото не търгува често.
                  Как да ти кажа - Драганчо е примерно, все тая.
                  Драснете примерно за лудото ОТС на Трейс, цена грубо 3 лв., там на 21...wtf?
                  Last edited by Jekata; 05.12.2012, 15:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Добро чувство за хумор, но имах предвид втори "пасивен".
                    Кой е вторият?

Коментар

Да мажоритарият, благодаря, намаляваме ги на 275 активни и 1 пасивен
                      Добро чувство за хумор, но имах предвид втори "пасивен".

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        Защо решихте, че са "активни"?
                        Аз лично видях поне един "пасивен".
                        Да мажоритарият, благодаря, намаляваме ги на 275 активни и 1 пасивен

Коментар

Прав си. Вероятно това са около половината от активните, или 1/3, но другите просто не ги знаем. Това са известните активни.
                          Защо решихте, че са "активни"?
                          Аз лично видях поне един "пасивен".

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Какъв е смисълът на тази публикация? И какво означава, че това били активните участници на капиталовия пазар... има сума имена и институционални, и физически, които не присъстват, а би следвало. Що за критерии дали си активен - участвал ли си в IPO-то на 4es....
                            Прав си. Вероятно това са около половината от активните, или 1/3, но другите просто не ги знаем. Това са известните активни.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Тия за лични данни не са ли чували
                              То целия регистър ще речеш, че е чувал.
                              Но като цяло ми е малко...жълто, сензационно и подобно, та това само да са активните.
                              Въобще за каква активност говорим на "пазар", на който по 30 минути (половин час) няма сделка?

Коментар

• Какъв е смисълът на тази публикация? И какво означава, че това били активните участници на капиталовия пазар... има сума имена и институционални, и физически, които не присъстват, а би следвало. Що за критерии дали си активен - участвал ли си в IPO-то на 4es....
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X