IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето ги поименно – 275-те активни инвеститори на капиталовия ни пазар

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
    Стига с тоя вой за лични данни, че сами си го вкарваме. Винаги е по-добре да има прозрачност. Аз лично също мислех да участвам, но не успях навреме с декларациите, нямаше ме през периода. Но мой приятел участваше, и го помолих, от негово име да ме включи в заявката, и да плати с негови пари, а му дадох парите срещу класираните акции в последствие, като се върнах в България. Просто много бързо стана ипо-то и нямаше как да се включа. Чудо голямо, като си видим имената. Дори според мен е по-добре, да се видим кои сме останали като цяло, след големия крах през 2008-а, когато комунягите разправяха, че няма криза ... а вие тука за едни имена ще се скарате. Те комунягите ни маскираха така здраво тогава и никой не им търси сметка, а ... някакво егн и т.н. какво е спрямо тяхната демагогия
    имената нека да седят!
    егн и адрес за мен лично са ненужни при публикуване на КА.
    в оригиналния документ ги има!
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
      ................Съответно те ще се борят да я няма и там където е публикувана, защото се злоупотребява с личните им данни.
      В Търговския регистър все още не са премахнати ЕГН-тата?!
      Явно не са толкова силни, могат да се зъбят на Инвестора, но не и на ТР.
      Видяхте ли че има още един отказ от вчера по пардидата на ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ АД?
      http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
        Мариаяне не им обръщаи внимание!

Продължавай все така.
        подкрепям dimitracis!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Откога си пеем, че това с публикуването на КА в търговския без да се закрият поне егн и адрес си е чиста форма на малоумно изнасяне на лични данни.

ОТ една страна ДВИ недоглеждат, а от друга в ТР няма правилно изградена схема за преглеждане на документи.

Ще ви кажа какво ще направят - след серията шумни скандали в които се видя как разни баби с офшорки кредитират прокурорки и тн... ще използват воя ни за личните данни и ще ограничат по някаква форма ТР....
          така ми се струва...дано греша

В този ред на мисли апелирам към ДВИ - качвайте много инфо, но заличавайте ЕГН-та и адреси по списъци и тем подобни неща касаещо акционери.

поздрави
          Стига с тоя вой за лични данни, че сами си го вкарваме. Винаги е по-добре да има прозрачност. Аз лично също мислех да участвам, но не успях навреме с декларациите, нямаше ме през периода. Но мой приятел участваше, и го помолих, от негово име да ме включи в заявката, и да плати с негови пари, а му дадох парите срещу класираните акции в последствие, като се върнах в България. Просто много бързо стана ипо-то и нямаше как да се включа. Чудо голямо, като си видим имената. Дори според мен е по-добре, да се видим кои сме останали като цяло, след големия крах през 2008-а, когато комунягите разправяха, че няма криза ... а вие тука за едни имена ще се скарате. Те комунягите ни маскираха така здраво тогава и никой не им търси сметка, а ... някакво егн и т.н. какво е спрямо тяхната демагогия
          Last edited by kilimandjaro; 06.12.2012, 13:22.

Коментар

• Мариаяне не им обръщаи внимание!

Продължавай все така.

Коментар

• Откога си пеем, че това с публикуването на КА в търговския без да се закрият поне егн и адрес си е чиста форма на малоумно изнасяне на лични данни.

ОТ една страна ДВИ недоглеждат, а от друга в ТР няма правилно изградена схема за преглеждане на документи.

Ще ви кажа какво ще направят - след серията шумни скандали в които се видя как разни баби с офшорки кредитират прокурорки и тн... ще използват воя ни за личните данни и ще ограничат по някаква форма ТР....
              така ми се струва...дано греша

В този ред на мисли апелирам към ДВИ - качвайте много инфо, но заличавайте ЕГН-та и адреси по списъци и тем подобни неща касаещо акционери.

поздрави
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Няма я поради оплаквания от много от хората с публикувани ЕГН-та, че дори без да има линк към информацията, с думи указваме къде е. Съответно те ще се борят да я няма и там където е публикувана, защото се злоупотребява с личните им данни.
                Благодаря за отговора.
                Това, че ТР не е прикрил лични данни не трябва да те спира да бъдеш журналист, нали?
                Ти ЕГН не си списвал в статията.
                Вероятно просто трябва да я редактираш, по начин описващ новината, но прикриващ източниците.
                Предполагам, че в противен случай съмнения дали Ви е указан натиск ще стой за всяка следваща статия.

Коментар

• Първоначално изпратено от bullbear Разгледай мнение
                  П.С. И все още няма отговор защо изчезна статията на Мариян?
                  Няма я поради оплаквания от много от хората с публикувани ЕГН-та, че дори без да има линк към информацията, с думи указваме къде е. Съответно те ще се борят да я няма и там където е публикувана, защото се злоупотребява с личните им данни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Кой по-точно е достатъчен за теб да знаеш, че търгува на борсата?
                    Интересна е месторабота на някой от тези хора, дано ме разбираш какво искам да кажа .

П.С. И все още няма отговор защо изчезна статията на Мариян?

Коментар

• Първоначално изпратено от bullbear Разгледай мнение
                      Сред имената има лица (който Мариан дори беше пропуснал да впише в статията), за които е важно да се знае, че търгуват на БФБ.
                      Кой по-точно е достатъчен за теб да знаеш, че търгува на борсата?

Коментар

• А защо изчезна статията на Мариан?
                        Защо се поддавате на ЦЕНЗУРА?
                        Ок махнахте линка към търговския регистър, но нека са ясни купувачите.
                        И вчера в коментарите под статията казах:
                        Сред имената има лица (който Мариан дори беше пропуснал да впише в статията), за които е важно да се знае, че търгуват на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Ами мисля че е крайно време да почнат да гледат сериозно на личните данни. Макар че колкото повече го гледам закона за лични данни толкова повече ми се струва че най-много да докарам глоба на някого, но трудно ще мога да взема някакви кинти.
                          Най-редовно си оставям количката пълна със стока на касата, когато някой кифла ми поиска лична карта като плащам с кредитна

Коментар

Прав си, с теб стават 276

Ми знам и други хора, дето търгуват активно, ама не си купиха чесънчета.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Съди който искаш бре Важното е кинти да извадиш
                              Ами мисля че е крайно време да почнат да гледат сериозно на личните данни. Макар че колкото повече го гледам закона за лични данни толкова повече ми се струва че най-много да докарам глоба на някого, но трудно ще мога да взема някакви кинти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Т.е. трябва да съдя търговския регистър
                                Съди който искаш бре Важното е кинти да извадиш

Коментар

Working...
                                X