След "Follow" фунцкията да очакваме ли и други взаимки от LinkedIn, като например "Skills & Expertise" и "Endorsements" или ще има иновации от типа на "Discredit"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аз станах последовател на Батя
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение...и в един хубав ден разбираш ,че е е излезнал ами той е едва излезнал ами неговите последователи какво правят ...
Какви думи чухме за Енерго Про е ЧЕЗ и Евроинс ...ама знаете в момента дари има там акции...
Следването е за улеснение, да не изпуснеш някой пост на даден човек. А иначе другия филтър е по тема, която те интересува.
В инвестирането има едно правило. 1-во научи мнението на тълпата, тоест мнението което определя цената. 2-ро намери къде грешки тълпата и действай.
Не казвам, че тълпата греши. Ако е бичи настроена, прецени дали още ще качва цените и я изпревари, като купиш под носа й в момент, когато не е готова да вдига цените (все още).
Затова четенето на коментари помага да научиш какво мисли тълпата и на база дългогодишно четене и инвестиране да "помирисваш" промените във вятъра.
Например когато никой нищо не пише по дадена тема, а дружеството поскъпва значи всички дебнат да купят Тия моменти на мълчание са много забавни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеразмера има значение навсякъде по света, но само на Балканите не могат да разберат къде е иронията, къде е шегата, къде е бъзика и т.н.
за балканеца всичко е мерене ................... голямо е меренето за малките размериПървоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМного яка опция.
Насоката на тази опция е по скоро образователна и сантиментална /личното отношението към дадения ник/ отколкото полезна за инвеститора /спекуланта / за действително печелена на пари....
Повтарям всичко това е за територията на БФБ...
Не вярвам на Форекс и НУСЕ , ДАХ да се явят следовници...
На БФБ отдавна се води борба между две големи групи ,спекуланти и инвеститори....
Поради замръзналият харктер и малкото участници засега надмощие се наблюдва при спекуланти но с малки портфеили до 20 К ....или сделки за няколко К.
Затова почна борба между спекулантите с по големи портфеили и по малки....
До средата на 2008 г. бях представител на дългосрочните големи инвеститори като Полки ,Берта ,Корк и много от вас , купуваш дадена перспективна акция и чакаш период за развитие и качване и продаваш...Но маркета се промени и не ни прости на нас с по малките портфеили ,бездействието и гледането как пада акциите със 30,50 % затова преминах към спекулативни акции като Петрол и акции с дивидеденска насоченост и чакане на приватизация като тютюните...
Станахме спекуланти 10 %.....в момента имам по 10 ,20 К сделки за 100 лева печалба и милиони обороти на година....
Та към въпроса...
Ако следвам Полки избирам си пет шест акции и ги чакам някога да се качат....какво ще правят неговите следовници...
Ако изберат Батя ...голям спекулант , ако си следовник каква ще е целта...
Ами Батя казвая къде ще влезе и той и неговите приятели я надуват акцията ...и в един хубав ден разбираш ,че е е излезнал ами той е едва излезнал ами неговите последователи какво правят ...
Какви думи чухме за Енерго Про е ЧЕЗ и Евроинс ...ама знаете в момента дари има там акции...
Ами аз в едно дружество като Индустр. капитал холдинг за 50 лева воювам с няколко идиота ,вече един месец ..
Ами Голямата мечка супер анализатор , ама огчаян от БФБ и се чуди какво да правиши на кой маркет да избяга...
Ами Никола още по добър анализатор и банков оценител , какво ще помогне на свойте следовници ами Куроператора ....Като банките падат като лавина ..
Тук сме не да правим групировки и култови групи а да извлечем най малкото от колегите за да изкараме пет лева в тази трудна обстановка...
На който не му харесва написаното да го прескочи и да не прави анализа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнениеГолямо мерене настана! Размерът има значение на Балканите
за балканеца всичко е мерене ................... голямо е меренето за малките размери
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемерси много ................... аз го регнах вече в мисирката
е то аз със моите 1001 ника нямам стигане
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеЩо за услуга е това?!?!? Създавате си идоли или... какво точно?!? Всеки си има мнение и си го казва или отстоява, какво значи точно да си нечий последовател? Много тъпичко, честно...Last edited by el.t; 23.11.2012, 23:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеP.S. Ако искаш да следваш някого, отиди в профила му и избери "Следвай".
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТова с игнор листа не е същото .... Тук "последователите" се броят и се изписват в публичния профил на човека. Т.е. очаквай скоро некои хора да почнат да си мерят последователите и да възникнат диалози от сорта: "..... Кво ми се дървиш бе, аз имам 253 последователи ..... Аз пък имам 561, на-а-а-а! А пък аз ще се обадя на тати да дойде да те набие! ....."
Ако сложим и "отбягващи", като броят им да се изписва до "последователите", купонът ще стане пълен. ще има гръцки драми, турски сапунки и пернишки трагедии ....
Коментар
-
Батя е пич, ама що не стана последовател и на Миро, че той инвестиция има да избива в графа „последователи”
Майтапа настрана, добра идея, но ако направим аналогия със ЗИП има и предизвикателства.
Не че ЗИП беше лоша идея, но пропуски в сигурността и „демографски” проблеми при БГ инвеститорите я затриха, ама пък фейса се продаде, та не е било до това че идеята е лоша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенали го има вече това "отбягваш" ..................... вкарваш някой в игнор листата и по този начин го отбягваш
-------------------------------
аз пък искам да стана последовател на мисирката ....................... как става това???
Ако сложим и "отбягващи", като броят им да се изписва до "последователите", купонът ще стане пълен. ще има гръцки драми, турски сапунки и пернишки трагедии ....
P.S. Ако искаш да следваш някого, отиди в профила му и избери "Следвай".He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеЩе бъде яко освен "последователи" да има и "отбягващи"Last edited by tnm; 23.11.2012, 20:22.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеЩе бъде яко освен "последователи" да има и "отбягващи"
-------------------------------
аз пък искам да стана последовател на мисирката ....................... как става това???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеЩе бъде яко освен "последователи" да има и "отбягващи"He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар