Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Електро България АД (CEZE)
Collapse
X
-
Last edited by balarev; 29.07.2016, 18:20.
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЗа момента да, но тази печалба увеличава шансовете следващата година чехчетата да послушат какво им пее "Съгласие"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВиртуален, нали....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеОт - 741 000 лева на + 7 409 000 лева. Баси кефа!:)
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеДа Ви е честита. Запазете я, излъскайте я и догодина ще станат две.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениетупна като ябълка
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеако една акция спадне с 10% и ти свали портфейла с пет процента, това означава, че тази акция ти заема 50% от портфейла.Last edited by balarev; 24.06.2016, 15:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеИскам да помоля учтиво, този който се "панира" и си продаде едната акция на безценица, дугата седмица да си я купи обратно на политически коректна цена, че ми изкара портфейла на - 5%. Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТия мажовци, чехите, се оказаха големи гниди...
Убаво пишеше Прецаканото да не се захващам с тях...Във второ дружество ме прецакват.....( другото не е електро...)
Ще трябва да им се спретне едно неизпълнение на приватизационен договор и да им вземат дружествата.....( щом преебаха тимаджиите, вече им се взема мярката..)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТук Съгласие са предложили по 500 лв. на акция, но пак е отхвърлено от мажо
http://x3news.com/download/?id=320820
Убаво пишеше Прецаканото да не се захващам с тях...Във второ дружество ме прецакват.....( другото не е електро...)
Ще трябва да им се спретне едно неизпълнение на приватизационен договор и да им вземат дружествата.....( щом преебаха тимаджиите, вече им се взема мярката..)
Коментар
Коментар