Първоначално изпратено от BB50
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Електро България АД (CEZE)
Collapse
X
-
Помните ли търговото на ЧЕЗ Електро? Последното (squeeze-out) търгово беше публикувано през август миналата година и в прогнозния модел нетната печалба за 2022 беше 16 млн.лв при положение, че вече имаха 14 млн.лв за първите 6 месеца. Беше ясно че е изсмукано от пръстите, но КФН го одобри. Днес си пуснаха отчет в търговския регистър и нетната печалба за 2022 е 32 млн.лв.
И после се чудим защо повечето инвеститори предпочитат да си купят нещо в САЩ на P/E 25х, отколкото нещо в България на P/E 5х
- 5 Харесвания
Коментар
-
Предложение за изкупуване на акции по чл. 157а от ЗППЦК
Предлагана цена на акция: 29 161,02 лева;
Предложението за изкупуване не изисква приемането му от акционерите на „Електрохолд Продажби” AД;Last edited by hommedome; 28.08.2022, 08:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеИма покана за ОСА в ТР. Няма дивидент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеИма покана за ОСА в ТР. Няма дивидент.
Сега гледат да вземат всички акции евтино и да прокарат вдигане на цените на тока
За съжаление пенсионните дружества и ЦКБ им помогнаха в тези аспекти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Парите най-вероятно работят някъде в групата и правят възвращаемост за някой?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Парите най-вероятно работят някъде в групата и правят възвращаемост за някой?
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеОстана ли някой тук освен мен? Продажбите и резултатът се подобряват, а кешът намалява. Дали ще намажем филията и тази година като миналата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеОстана ли някой тук освен мен? Продажбите и резултатът се подобряват, а кешът намалява. Дали ще намажем филията и тази година като миналата?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеТ.е. изтървах срока за Разпределението. Аз мислех да го приема но това онова и то минал срока.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар