браво бе..да не прочетете нещо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеПо принцип НЯМА наложена практика ПФ да влизат в управлението на дружества, в който са инвестирали!
Вкарването на представители на 3те букви в ограните за управление, аз го разглеждам като ХИПОТЕТИЧНО, бъдещо придобиване на дружеството от тях ...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТук със 100 хил. лв. едва ще помръднеш цената, докато при ЦКБ с толкоз пари хвърчат 10-15 % нагоре. ...
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТе хубаво са взели, ама да бяха влезли в управлението или надзора, а не отново нашите трибуквени приятели.
Вкарването на представители на 3те букви в ограните за управление, аз го разглеждам като ХИПОТЕТИЧНО, бъдещо придобиване на дружеството от тях ...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеЗа да дават там толкова гювеч, бихме могли, да предположим, че трябва да го осигуряват и като цяло чрез дивиденти по дружествата, които притежават. Ще видим. Спекулантите май сега ги гони страх, да не изтърват Хима
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеАз мисля, че Апостол Апостолов е добър избор!
Да Кире точно твоя приятел Апостол ще ти предложи дивидент защото много го хвалиш пичАз винаги купувам на върха и продавам на дъното!!!!!!!!
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова са само 29 милиона лева. Спрямо 100 милиона кеш. Кеша им е нарастнал с 41 милиона, така че няма да се учудя особено ако раздадат и по-висок от печалби за минали години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДА ТАКА Е , НО ДАНО НЕ СЕ ПОБЪЛГАРЯТ.Ако дадат дивидента акцията ще се изтреля- нали затова и Доверие са влезли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеЗа да дават там толкова гювеч, бихме могли, да предположим, че трябва да го осигуряват и като цяло чрез дивиденти по дружествата, които притежават. Ще видим. Спекулантите май сега ги гони страх, да не изтърват Хима
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТам дават към 60%. Аз за това и очаквам дивидент към 150 лева
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАко спазят традицията си от Чехия трябва да разпределят 50% - по 120 лева на акция
зА МЕН ПАзарната цена на тази акция е мин. 2500,00 лв.
Успех на всички!
P.S. Дано ни зарадва и донесе доходност, не по-малко от Енерго про Продажби. Иначе хартиите са несравняеми, тук фундаменти е в пъти по-добър ...!
Коментар
Коментар