IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
    Ами те към момента имат 110 000 000 кеш, което е 500 лева на акция.
    Това мисля че много бързо могат да си го вземат. Те активите само метала да продадат ще са си бая пари.
    Аз като ви казвах, че искам бързо осребряване на активите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
      Тук най-голям миноритар са Доверие. Не е лошо Инвестор да ги попита какво мислят за инвестицията си и случващото се с нея. Би било добре да се чуе и мнението на здравомислеща институция.
      Пончо, в темата за Инвестор съм задал редица въпроси до КФН, МИЕТ и ДКЕВР да ги зададат ако искат.

Ако ме подкрепите и допълните въпросите, ще бъдат по-мотивирани!

Поздрави!

Коментар

• Тук най-голям миноритар са Доверие. Не е лошо Инвестор да ги попита какво мислят за инвестицията си и случващото се с нея. Би било добре да се чуе и мнението на здравомислеща институция.

Коментар

• Първоначално изпратено от lidmon Разгледай мнение
          Собствените си интереси защитавам. Ама като ви гледам доста от пишещите май са на заплата някъде. Търсете отговорст на ДКЕВР, защото те са най-виновни в тази каша, че са признавали разходи и са вдигали сметките.
          Ами ние сме акционери не сме на заплата в ЕРП-та или партии. Защитаваме интереса си, защитаваме нашата собственост.

А ти какви интереси си защитаваш. Аз разбрах, че хората искат по-ниски сметки за ток и оставка на правителството.

Отнемането на лицензи не разрешава нито един проблем на обществото ????

Ти как го мислиш?
          Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
            Държавата продава едно дружество и му отнема лиценза, а безчинствата са ставали, когато тя е била акционер
            Весело, нали ? А навън рев за национализация.

Коментар

Собствените си интереси защитавам. Ама като ви гледам доста от пишещите май са на заплата някъде. Търсете отговорст на ДКЕВР, защото те са най-виновни в тази каша, че са признавали разходи и са вдигали сметките.
              Е да де, всички казваме че ДКЕВР са виновни, само ти повтаряш че трябва да се вземе лиценза на ЧЕЗ. та затова очевидно твоите интереси са някой друг да вземе лиценза на ЧЕЗ. Аз това питам - чии са тези интереси. дайте малко прозрачност.

Коментар

• Собствените си интереси защитавам. Ама като ви гледам доста от пишещите май са на заплата някъде. Търсете отговорст на ДКЕВР, защото те са най-виновни в тази каша, че са признавали разходи и са вдигали сметките.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  да и з атова този процес ще отнеме много време. Аз за това казвам че ако ЧЕЗ са си направили инвестициите които са казали че са направили ще си запазят лиценза. В другия случай ще трябва да им плащаме просто грандиозни обезщетения, защото не става дума само за активи а и за всичките пропуснати печалби до края на лиценза
                  А така тогава ще си получат парите като Going Concern case (Действащо предприятие). Пропуснати ползи (бъдещи парични потоци).
                  Veni, Vidi, Vici

Коментар

• има една древна поговорка " който мисли зло, накрая злото и него го сполита" !!

искам да им купувам акцииките за стотинки ... тез псевдо милионери ... на наш гръб!
                    Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!

Коментар

А напрежението извън стандарта - нормална дейност по доставка на ток ли ти се струва? Оттук веднага трафове с по-малко мощност са исталирани, съответно как е направена инвестицията......

Блокираща квота е 35%+, държавата имаше 32-33%
                      Усещам в теб нещо герберско, нещо така яко надъхано да се докопате до лиценза на ЧЕЗ. Що не кажеш чии интереси защитаваш Аре светни ни малко кой иска да вземе на безценица сладкия лиценз на ЧЕЗ.

Имало си е ДКЕВР за това тогава не е решила че има проблем. Значи няма проблем. Не може сега държавата да вземе лиценза защото държавата била корумпирана когато била проверявала.

Коментар

• А напрежението извън стандарта - нормална дейност по доставка на ток ли ти се струва? Оттук веднага трафове с по-малко мощност са исталирани, съответно как е направена инвестицията......

Блокираща квота е 35%+, държавата имаше 32-33%

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                          Мен друго ми се върти в главата, тя същата тази държава, която настоява за отнемане на лиценза до преди няколко месеца беше акционер с блокираща квота в същото това дружество. Ако новите инвеститори тръгнат да съдят държавата майката ще ни се разплаче като данъкоплатци.
                          Ами това предстои ....... тези хора на протестите не знаят какво ги чака.
                          Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
                            Това за инвестициите трябва да бъде доказано, защото при евентуално решение за отнемане лиценза на база проблем в инвестициите, това ще бъде оспорвано в арбитражния съд.
                            да и з атова този процес ще отнеме много време. Аз за това казвам че ако ЧЕЗ са си направили инвестициите които са казали че са направили ще си запазят лиценза. В другия случай ще трябва да им плащаме просто грандиозни обезщетения, защото не става дума само за активи а и за всичките пропуснати печалби до края на лиценза

Коментар

• Държавата продава едно дружество и му отнема лиценза, а безчинствата са ставали, когато тя е била акционер
                              Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Мен друго ми се върти в главата, тя същата тази държава, която настоява за отнемане на лиценза до преди няколко месеца беше акционер с блокираща квота в същото това дружество. Ако новите инвеститори тръгнат да съдят държавата майката ще ни се разплаче като данъкоплатци.
                                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X