Първоначално изпратено от Silver Fox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТук най-голям миноритар са Доверие. Не е лошо Инвестор да ги попита какво мислят за инвестицията си и случващото се с нея. Би било добре да се чуе и мнението на здравомислеща институция.
Ако ме подкрепите и допълните въпросите, ще бъдат по-мотивирани!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lidmon Разгледай мнениеСобствените си интереси защитавам. Ама като ви гледам доста от пишещите май са на заплата някъде. Търсете отговорст на ДКЕВР, защото те са най-виновни в тази каша, че са признавали разходи и са вдигали сметките.
А ти какви интереси си защитаваш. Аз разбрах, че хората искат по-ниски сметки за ток и оставка на правителството.
Отнемането на лицензи не разрешава нито един проблем на обществото ????
Ти как го мислиш?Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеДържавата продава едно дружество и му отнема лиценза, а безчинствата са ставали, когато тя е била акционер
Коментар
-
Първоначално изпратено от lidmon Разгледай мнениеСобствените си интереси защитавам. Ама като ви гледам доста от пишещите май са на заплата някъде. Търсете отговорст на ДКЕВР, защото те са най-виновни в тази каша, че са признавали разходи и са вдигали сметките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеда и з атова този процес ще отнеме много време. Аз за това казвам че ако ЧЕЗ са си направили инвестициите които са казали че са направили ще си запазят лиценза. В другия случай ще трябва да им плащаме просто грандиозни обезщетения, защото не става дума само за активи а и за всичките пропуснати печалби до края на лицензаVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от lidmon Разгледай мнениеА напрежението извън стандарта - нормална дейност по доставка на ток ли ти се струва? Оттук веднага трафове с по-малко мощност са исталирани, съответно как е направена инвестицията......
Блокираща квота е 35%+, държавата имаше 32-33%
Имало си е ДКЕВР за това тогава не е решила че има проблем. Значи няма проблем. Не може сега държавата да вземе лиценза защото държавата била корумпирана когато била проверявала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеМен друго ми се върти в главата, тя същата тази държава, която настоява за отнемане на лиценза до преди няколко месеца беше акционер с блокираща квота в същото това дружество. Ако новите инвеститори тръгнат да съдят държавата майката ще ни се разплаче като данъкоплатци.Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеТова за инвестициите трябва да бъде доказано, защото при евентуално решение за отнемане лиценза на база проблем в инвестициите, това ще бъде оспорвано в арбитражния съд.
Коментар
-
Мен друго ми се върти в главата, тя същата тази държава, която настоява за отнемане на лиценза до преди няколко месеца беше акционер с блокираща квота в същото това дружество. Ако новите инвеститори тръгнат да съдят държавата майката ще ни се разплаче като данъкоплатци.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
Коментар