Първоначално изпратено от lidmon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение... ДКЕВР (четохте решенията предполагам) дето след факса от 10:20 ЧЕЗ не могли да отговорят в срок до 14 часа същия ден .... това пада във всеки съд, можеха 3 минути и половина срок да им дадат ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЧехите ще вдигнат всички евро организации и съм сигурен че не е да няма за какво да се хванат, дела, арбитражи - аз лично нямам съмнения как ще свърши всичко това.
Мнението ми не е препоръка за ПП на ЦКMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Все по-реално изглежда всичко това да е продиктувано наистина от интерес на някой "наш човек" да вземе Чез. Всички атаки са на първо място към тях, прокуратурата натиска да се вземат лицензи (аз мисля че други отговорности имаха, нещо за престъпления и обвинения май беше), после същата тази прокуратура призовава Министър да сваля цени на тока(и на него май това не му е задача)! Министър-председател пък взема лицензи в рамките на деня (баш това му е работата) ... ДКЕВР (четохте решенията предполагам) дето след факса от 10:20 ЧЕЗ не могли да отговорят в срок до 14 часа същия ден .... това пада във всеки съд, можеха 3 минути и половина срок да им дадат ...и все пак смятам че няма да стане да си разиграват толкова коня нашите рекетьори. Чехите ще вдигнат всички евро организации и съм сигурен че не е да няма за какво да се хванат, дела, арбитражи - аз лично нямам съмнения как ще свърши всичко това.
А бе все пак сме ЕС, а не някой африканска организация обединяваща фалирали пустинни държави с диктататура ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеЩото имаш много лумпенизирани последователи ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе, просто не обичам да си казвам идеите преди първо сам да съм си ги отиграл
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеБе ти си пълен безидейник, тръгнал си да ръсиш философии
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко това гледаш нормално, нищо чудно че си нямаш идея какво правиш
Има си пазар, преди да вземе да се търгува няма как да знам как ще реагирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениекакво ще гледаме - "кой ми сра в калеврите" ?!?
Има си пазар, преди да вземе да се търгува няма как да знам как ще реагирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩе поживеем, ще видим
Konsultant е прав според мен - или не трябваше да се спира, или да се пусне след като се изясни ще има ли лиценз
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеКой те пита какво си щял да правиш. Въпроса е какво ЩЕ правиш, като не си кьорав
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНяма как да знам какво съм щял да правя, просто защото нямаше пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеИ ти като не си кьорав, но си се хванал за картите, какво ще правиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПък ако някой не знае какво прави - е кьорав карти не играе.
Коментар
Коментар