Първоначално изпратено от kat123
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИмаме разнопосочно виждане за важно за мен нещо
"Албанското правителство отне лиценза на електроразпределителната чешка компания ЧЕЗ, съобщи АП.
Това се е случило след серия от прекъсвания на тока и водоснабдяването.
От ЧЕЗ твърдят, че са били принудени да спират тока заради неплатени сметки, докато правителството смята, че компанията не е изпълнила ангажиментите си за инвестиции в инфраструктурата.
Държавният регулатор на Албания ЕРЕ обяви, че електроразпределението ще бъде върнато под правителствен контрол."
Автор: OFFNews Публикувана на 22 януари 2013 в 16:46Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩо бре, да не би да обърках и австрийците да са ги изритали от сичките чужбини преди да им доде реда ние да им бием ШУТА
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДори и само заради това изречение ама никога няма да ви подкрепя протеститеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧешките айдуци, ако държавата си върши работата можеше да не ни крадят. Ако обаче нашите айдуци ни крадят държавата никога нямаше да си свърши работата. Като пример веднага давам топлофикация София.
В сметките на почти всеки жител на София часта за топлофикация е много по-голяма от тази за ЧЕЗ. но срещу топлофикация не може да се направи нищо. Нито можеш да ги зарежеш - дори и да не ги използваш, нито жилището ти е неприкосновено - плащам им за това че те ти ползват жилището за тръби, нито можеш да направиш нещо за сметката. При едно и също лично потребление различните потребители на топлофикация плащат мног оразлични суми. защото топлофикация не знайно през какви врътки в закона са изкарали че тези които им плащат имат Колективна отговорност за сградата. нещо просто немислимо поне според мен. Все пак след като политиците се крият все зад липсата на колективна отговорност, от къде на къде едно държавно дружество може изкуствено да обединява гражданите като им търси колективна отговорност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеА бе някой знае ли защо последните 23 години разпродават България?
Всеки западноевропеец може да дойде тука да си купи я предприятийце да смучи от българите, да купи земица, да си купи имотче...
А защо обратното не е възможно?
Българите съгласни ли са с това да се разпродава България за да може 0,1% да забогатяват, а 99,9% да мизерстват?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
А бе някой знае ли защо последните 23 години разпродават България?
Всеки западноевропеец може да дойде тука да си купи я предприятийце да смучи от българите, да купи земица, да си купи имотче...
А защо обратното не е възможно?
Българите съгласни ли са с това да се разпродава България за да може 0,1% да забогатяват, а 99,9% да мизерстват?
Коментар
-
ЧЕЗ: Спазвали сме, спазваме и ще продължим да спазваме законите на България и на всички страни, в които работим
17 март 2013 | 12:17 | Агенция "Фокус"
Начало / Енергетика
София. ЧЕЗ стриктно спазва българските закони и работи в съответствие с нормативната уредба на ЕС, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Като част от Групата на ЧЕЗ в България спазването на законите, в т.ч. данъчните, е върховен принцип, който не подлежи на коментар. ЧЕЗ в България стриктно изпълнява своите данъчни задължения. От началото на дейността си до сега сме платили 429 милиона лева данъци на българската държава. Групата ЧЕЗ е инвестирала в България 1.7 милиарда лева и осигурява работни места за повече от 3500 души.
Спазвали сме, спазваме и ще продължим да спазваме законите на България и на всички страни, в които работим. Оказваме пълно съдействие на Прокуратурата, НАП и всички останали проверяващи органи и очакваме да бъдем уведомени по законоустановения ред и в законоустановения срок за резултатите от тях. Вярваме, че тези резултати ще докажат точно, че стриктно спазваме българските закони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бре, некой може ли да ми каже от колко държави ги ИЗРИТАХА вече ЧЕЗ, преди да дойде ред ние да им бием ШУТА !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПроблемът ми е Топлофикация ...
Цитат от ДИР: "ЦАЦАРОВ дава чиновници от ДКЕВР на прокурор" А ще останат ли на длъжност докато ги проверяват??!!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧешките айдуци, ако държавата си върши работата можеше да не ни крадят. Ако обаче нашите айдуци ни крадят държавата никога нямаше да си свърши работата. Като пример веднага давам топлофикация София.
В сметките на почти всеки жител на София часта за топлофикация е много по-голяма от тази за ЧЕЗ. но срещу топлофикация не може да се направи нищо. Нито можеш да ги зарежеш - дори и да не ги използваш, нито жилището ти е неприкосновено - плащам им за това че те ти ползват жилището за тръби, нито можеш да направиш нещо за сметката. При едно и също лично потребление различните потребители на топлофикация плащат мног оразлични суми. защото топлофикация не знайно през какви врътки в закона са изкарали че тези които им плащат имат Колективна отговорност за сградата. нещо просто немислимо поне според мен. Все пак след като политиците се крият все зад липсата на колективна отговорност, от къде на къде едно държавно дружество може изкуствено да обединява гражданите като им търси колективна отговорност.
Като се раздели пропорционално на дните миналата година плащах 30--45 лв а сета 50 -60 лв. а имаше и 13 % увеличение ...
Проблемът ми е Топлофикация и тяхното нежелание да си мерят парното да не е всеки месец ,ами поне на тримесечие....
Тези прогнозни сметки ...са гола вода ,миналата година ми върнаха над 500 лв сега пак работят по същият тертип и ще има връщане...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЯснооо, за да не ни крадат нашите си айдути, требе да ни крадат чешките айдуци !!!
Коментар
Коментар