Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Taka e.
Това стана ясно още след като и последните пенсионни дружества - ЦКБ"Сила" и Съгласие предадоха интересите на своите вложители , а покрай тях и нашите
Затова - внимавайте къде се осигурявате и къде си влагате парите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Това стана ясно още след като и последните пенсионни дружества - ЦКБ"Сила" и Съгласие предадоха интересите на своите вложители , а покрай тях и нашите
Затова - внимавайте къде се осигурявате и къде си влагате парите!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dam G Разгледай мнениеКакво ще правим тук ? И докога е срока за приемане на това търгово ?
След този срок има 2- 3 месеца, през които пак са длъжни да ти изкупятт акциите на същата цена
Аз лично - ще си оставя акции .
След това могат да подадат до КФН заявление да не е публично дружество и да го спрат от търговия на БФБ.
При енерго про мрежи са ни взели акциите насила 1 месец след като е приключило търговото и са ни платили по цената на търговото,без удържане на комисионни.
Парите бяха приведени в инвестиционния посредник без каквито и да било уведомления.
Коментар
-
копирано от Оптимизма
"България напуска хибридната банка МБИС, доминирана от Кремъл! Същата тази банка, която финансира приватизатора на голяма част от електроразпределителната ни система "Еврохолд".
Биволъ разкри връзките на тази фирма с бившата комунистическа #ДС, заради което ни заведоха дело с претенции за 1 млн.лв. Едно от делата официално признати за рекордьор по позорните и заклеймени от ЕК #SLAPP дела срещу медии в Европа!
business.dir.bg
България напуска двете банки от времето на СИВ, доминирани от Москва
- 1 like
Коментар
-
Вземам повод от думите на колегата за оправдаване на ниската цена поради намаление на тарифите. Чува се в същото време, че ЕРП-тата искат огромно повишение за новия регулаторен период. Интересно раздвоение, което може да прерасне в основание за оспорване на решението.Last edited by vzhekoff; 19.05.2022, 14:58.Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнение
А дивидент едва ли ще има предвиден в поканата са ОСА,за да ни стимулират да приемем търговото.На самото ОСА,може и да предложат и да гласуват дивидент.Предполагам, и че на първата дата няма да има кворум. Аз обаче мисля да не приемам.!не е препоръка!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнение
Е как да нямат?КФН не е издала окончателна забрана,значи утре ще публикуват коригираното търгово и почва да тече срока за приемане.След това до 3 месеца независимо от резултата могат(ще) да отправят търгово за изкупуване на останалите акции.Това търгово пак трябва да бъде одобрено от КФН,но темогат да го спрат само,ако цената е по-ниска от тази на сегашното търгово.
А дивидент едва ли ще има предвиден в поканата са ОСА,за да ни стимулират да приемем търговото.На самото ОСА,може и да предложат и да гласуват дивидент.Предполагам, и че на първата дата няма да има кворум. Аз обаче мисля да не приемам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
По мое скромно мнение ключа за бараката е в това дали има разрешение за отравяне на търгово .
Без такова разрешение според закона не могат да искат отписване от публичност и в последствие насилсвено изкупуване на акциите .
А дивидент едва ли ще има предвиден в поканата са ОСА,за да ни стимулират да приемем търговото.На самото ОСА,може и да предложат и да гласуват дивидент.Предполагам, и че на първата дата няма да има кворум. Аз обаче мисля да не приемам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеАз лично на цена по 400-420 не бих се разделил с акциите си и всъщност онова, което не разбирам е, могат ли насилствено-административно да ги изкупят. Не ме интересува, че ще ги отпишат от БФБ, аз мога да си ги държа доживот.
Без такова разрешение според закона не могат да искат отписване от публичност и в последствие насилсвено изкупуване на акциите .Last edited by vale1; 19.05.2022, 10:59.
Коментар
Коментар