IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение

Няколко години ?
    Аз да. Акционер съм тук от ИПО-то още, после съм имал и продажби и покупки, но повечко са покупките И това беше една от двете позиции дето си знаех че съм ок и целия си портфейл да сложа ако други мои позиции започват да ми изгллеждат относително скъпи.

Коментар

• Както винаги, причината за подобни ръстове се разбира постфактум. Само днес над 40 000 лева оборот по позиция която е ниско ликвидна....със сигурност не е случаен.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        Фундаментът си е фундамент, говорим си за него от години. Но никой не може да ме убеди, че тук не се купува подплатено с някакво инфо
        Вероятно се чака много добър отчет и евентуално дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Голям е кефът да гледаш как катери като луда една позиция дето я чакаш няколко години и нито за миг не си имал съмнение че това нещо трябва много да скача, апазарът е в тотална грешка
          Няколко години ?

Коментар

• Фундаментът си е фундамент, говорим си за него от години. Но никой не може да ме убеди, че тук не се купува подплатено с някакво инфо

Коментар

• Голям е кефът да гледаш как катери като луда една позиция дето я чакаш няколко години и нито за миг не си имал съмнение че това нещо трябва много да скача, апазарът е в тотална грешка

Коментар

• Сменил е , ама хич не му излезе математиката

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Много съм доволен, ама Булсона се скри
                  Сега е сменил ника сигурно.

Коментар

• Много съм доволен, ама Булсона се скри

Коментар

• Коментар

• Интересен коментар във видеото на Веско Радойчев от ПФБК
                        http://www.bloombergtv.bg/v-razvitie...a-samo-sezonni

Коментар

• Добре тръгна. Успя да стигне 200 след толкова време. И какво P/B 0.63, a EV/EBITDA не може 4 да стигне. Хич да не коментира човек.

Коментар

• Ударихме 200лв Да не би да се задава голям дивидент?! Или да ни вкарват в SOFIX?!

Коментар

• http://econ.bg/Експерт-През-2016-та-..._i.734635.html

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                                Абе знае ли някой какво се случва в ЧЕЗ Електро България АД (1CZ)?
                                То не е качване, не е чудо. Скоро ще отиде в международната космическа станция.
                                Някой вътрешняр ли пазарува? Разбрал е, че ще разпределят дивидент ли?
                                По коефициенти още не е в небето, за космос има време. Дори е подценена спрямо показателите си, но малко хора тук могат да си позволят акция на такива стойност, има много с по - малки портфейли, тя е като Berkshire Hathaway по размер за нашия пазар. Чак вътрешар, само с 1 акция покупка, няма да е.

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
                                Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X