Първоначално изпратено от Windowshopper
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
ТЕЦ Варна може да ги вземе някой или за да направи газова централа (сериозни инвестиции), или заради пристанището. Не случайно спрягаха руски итерес. На мен поне и тук не ми се връзва Ковачки, ама знае ли човек.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеНещата не са чак толкова сложни, че да се объркат сметките. Ковачки ще вземе ТЕЦ Варна
Коментар
-
Нещата не са чак толкова сложни, че да се объркат сметките. Ковачки ще вземе ТЕЦ Варна, а Бобокови и компания се надявам да платят 300 000 000 евро за останалото. В останалото основните активи са 67 % от акциите на двата Чеза. В момента пазара ги оценява на около 220 000 000 евро. Значи е реално, освен дивидента, да има и една хубава премия. Не е препоръка, а видение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Не ти знам сметките ,но дивидента си го сбъркал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеЗначи 270 (255 без дивидент) цена е химерна. Човека толкова няма да се изръси и толкоз. Дано Бобокови са мотивирани
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеПресяха кандидатите за активите на ЧЕЗ
Пресяването на кандидатите да купят активите на ЧЕЗ в България е на финалната права, научи в."БАНКЕРЪ". Според наши източници до подаване на оферти със сигурност са допуснати ТЕЦ "Бобод дол" и неизвестната за широката публика пазарджишка фирма "Инерком Груп", която има няколко фотоволтаични парка в региона. Според клюките в бранша последното дружество се свързва с бизнесмена депутат Делян Пеевски.
http://www.banker.bg/upravlenie-i-bi...tivite-na-chez
Коментар
-
Пресяха кандидатите за активите на ЧЕЗ
Пресяването на кандидатите да купят активите на ЧЕЗ в България е на финалната права, научи в."БАНКЕРЪ". Според наши източници до подаване на оферти със сигурност са допуснати ТЕЦ "Бобод дол" и неизвестната за широката публика пазарджишка фирма "Инерком Груп", която има няколко фотоволтаични парка в региона. Според клюките в бранша последното дружество се свързва с бизнесмена депутат Делян Пеевски.
http://www.banker.bg/upravlenie-i-bi...tivite-na-chez
Коментар
Коментар