If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никой не е казал, че ще се раздават дивиденти всяка година
Така е, то и сега не е като да не разпределят, просто даваха по един голям дивидент от 25лв веднъж на 3 години, вместо всяка година по по-малко. За инвестиралите на ИПО-то на 160 лв, 50 лв от дивиденти и 100 капиталова не е зле за 6 години. Въпросът е да си дават нормално дивиденти както в другите си дружества всяка година и да продължават да намаляват технологичните разходи и разходите за външни услуги!
Защо ти е важен изхода на тези нива, да си дават дивиденти хората и оценка EV/EBITDA от 4.50, когато на пазара добрите компании са масово на нива 10-12-14, да не казвам че има и над 20. Определено най-добрата възможна новина е че сделка няма да има.
Никой не е казал, че ще се раздават дивиденти всяка година, а и откъде разбрахте че сделка няма да има. Като съдя по отбора от кандидастващи е съставен от атове и магарета. Едните, които разбират и имат капацитет са долу в ниското с офертите, а останалите просто нямат човешки и финансови рисурси да си позволят да управляват и никоя сериозна банка няма да застане зад тях. Просто ЧЕЗ закъсняха с продажбата защото процеса е тромав и бавен ( Той СЕО-то ви смля информацията преди седмица ). Едно е сигурно не се чувстват комфортно на нашия пазар. Подобна грешка направиха преди време и една петролна компания ако не бъркам.
Вале,
Все чехи...еврейте на Европа...
От Енерго Про си взех и не само аз своето а чез сега се отпуска и хитрее ...
Кире , да не стане като с доверие....
Такова излизане не е приумица....
Имаш ли...
Не е препоръка..
Да. Имам .
Бъркаш. Разликата е огромна между едните и другите чехи.
Тези дето продават едва ли имат много - та да се притеснявам .
А и не бързам да излизам тук.
Той колегата си знае защо му пиша.
Монти, имам- компанията е добра и не може да се сравнява с Доверие..Купувал съм около 130..И за втори път дивидент..Най много да не я продадат или да я продадат и нея на Шиши и БХ.....Аз не бързам..
Едно време я прескочих да я купувам заради липсата на дивидент и фондовете на Хим...
Тук много се говореше че тиквата си я харесал...
Ама май нещата са се променили...?
Не е препоръка..
ПП. 130 лв а сега стига 290 сериозна печалба....
на всекиму толкова ...
Монти, имам- компанията е добра и не може да се сравнява с Доверие..Купувал съм около 130..И за втори път дивидент..Най много да не я продадат или да я продадат и нея на Шиши и БХ.....Аз не бързам..
И тук ли инвестира ?
Тука мажо е на светлинни години по- свестен от измекярите в Енерго Про - нали !!!
Вале,
Все чехи...еврейте на Европа...
От Енерго Про си взех и не само аз своето а чез сега се отпуска и хитрее ...
Кире , да не стане като с доверие....
Такова излизане не е приумица....
Имаш ли...
Не е препоръка..
Коментар