Кокот бабиш .... обърналнимание че ... договора вече е подписан....-. даа ама не с България а с частно юридическо лице !!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеA според мен, ако не се вдигне някакъв още по-голям невъобразим шум - в скоро време ЕРП-то заминава при Гинка Върбакова, минава търговото слиза от борсата и до шест месеца става една огромна пералня за каквото се сетите. Някой перяха с капанчета по Витошка навремето, ама с електроразпределение си е друго. В този ред на мисли - може и да не изпуснат техническите кадри под определен минимум - може да да ги почерпят с парички. Въпреки че се съмнявам - в бг обичат да перат, но да перат сами. Освен това той като новия собственик идея си няма що е това ток - как ще оцени кои са реално необходимите му за дейността хора, консултанти ли ще наема? Истински , а не просто за 'усвояване' на едни средства? Не - не го вярвам това. Прогнозата ми е лоша. Но Jay Gould може да се кефи - в София става зле. не само във Варна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАсен Йорданов се изтипоса, че имали документ за оферта за двойна сума от друг кандидат.
Естествено без повече конкретика, но АКО е вярно...глад, нищета и мизерия.
Без препоръки!
Коментар
-
A според мен, ако не се вдигне някакъв още по-голям невъобразим шум - в скоро време ЕРП-то заминава при Гинка Върбакова, минава търговото слиза от борсата и до шест месеца става една огромна пералня за каквото се сетите. Някой перяха с капанчета по Витошка навремето, ама с електроразпределение си е друго. В този ред на мисли - може и да не изпуснат техническите кадри под определен минимум - може да да ги почерпят с парички. Въпреки че се съмнявам - в бг обичат да перат, но да перат сами. Освен това той като новия собственик идея си няма що е това ток - как ще оцени кои са реално необходимите му за дейността хора, консултанти ли ще наема? Истински , а не просто за 'усвояване' на едни средства? Не - не го вярвам това. Прогнозата ми е лоша. Но Jay Gould може да се кефи - в София става зле. не само във Варна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХа...Хааа..Тони Филипов -
"Ние отдавна проповядваме, че българинът почва да ги забелязва работите когато му бръкнат на две места. Едното е в джоба. И ако Гинка от Пазарджик вземе ЧЕЗ, тя със сигурност ще бръкне дълбоко в джоба на една трета от българите. И през джоба ще бръкне и на другото място. Това е пазарджишки номер, можете да ми вярвате…"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе е факт докато не мине през съответните регулатори. А те могат да тупат топката докато се изработи нужното законодателство за да се спъне..Гледаме да видим!
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
поне по това ,което излезе в медиите в лъскавата сграда на околовръстното срешу входа на резиденцията, където е ресторанта на андре
сградата е до колкото знам също на неслучайни хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеНякой знае ли къде е "офиса" на Гинка в София?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеНякой знае ли къде е "офиса" на Гинка в София?
https://inercom.bg/bg/inercom-kontakti
Коментар
-
сградата е до колкото знам също на неслучайни хоратова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Ха...Хааа..Тони Филипов -
"Ние отдавна проповядваме, че българинът почва да ги забелязва работите когато му бръкнат на две места. Едното е в джоба. И ако Гинка от Пазарджик вземе ЧЕЗ, тя със сигурност ще бръкне дълбоко в джоба на една трета от българите. И през джоба ще бръкне и на другото място. Това е пазарджишки номер, можете да ми вярвате…"
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар