Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акции на "АСАРЕЛ МЕДЕТ" АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
дава ми "комуникационен проблем"
да не би сайта им да работи като тях - от понеделник до петък
благодаря все пак
а нещо за дивидентите през последните години ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tomastoev Разгледай мнениеи къде в търговския регистър е този устав ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ради Разгледай мнениеniki_r9, прегледай устава на ам - има го в търговския регистър
обърни внимание на чл.8, конкретно на ал.2, респективно ал.10 и ал.8
ако си уредиш потвърждение за продажба - кандидати (външни) няма да липсват
дано успееш
ха дано, ама надали
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki_r9 Разгледай мнениеИнтересува ме някой има ли някакъв тел. на Асарел Медет, където мога да разбера какви дивиденти трябва да ми изплатят за изминалите години и на каква цена изкупуват акциите си в момента, защото имам предложена оферта и искам да я сравня дали е по-добра или по-лоша. Предварително Ви благодаря.
Коментар
-
Интересува ме някой има ли някакъв тел. на Асарел Медет, където мога да разбера какви дивиденти трябва да ми изплатят за изминалите години и на каква цена изкупуват акциите си в момента, защото имам предложена оферта и искам да я сравня дали е по-добра или по-лоша. Предварително Ви благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki_r9 Разгледай мнениеИнтересува ме някой, търгува ли с акции на "Асарел Медет" АД? Необходима ми е малко информация. Ако някой може да ми помогне ще съм благодарен.
Коментар
Коментар