Първоначално изпратено от gujo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акции на "АСАРЕЛ МЕДЕТ" АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от akcionerut Разгледай мнениеЗдравейте.Продавам 26 акции на Асарел Медет.Предложения за цена на пощата akcioner@abv.bg
Коментар
-
Продавам акции.
Здравейте.Продавам 26 акции на Асарел Медет.Предложения за цена на пощата akcioner@abv.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от tzvetenceto26 Разгледай мнениеЗдравейте! Продавам акций на Асарел Медет, ако някои се интересува нека ми пише на лично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petiofi83 Разгледай мнениеЗдравейте и аз имам малко акций за продаване към Асарел Медет
За контакти и предложения за цена на мейл pepi_m_83@abv.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от guadaloupe Разгледай мнениеЗдравейте,
Купувам акции на Асарел Медет. Предложенията изпращайте само на лично.
Благодаря предварително.
Поздрави!
За контакти и предложения за цена на мейл pepi_m_83@abv.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от guadaloupe Разгледай мнениеЗдравейте,
Купувам акции на Асарел Медет. Предложенията изпращайте само на лично.
Благодаря предварително.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от didkap84 Разгледай мнениеКаде и как мойе да се срещнем за да се договорим. Пишете и директно на емайла.
Моля, пишете на Кирилица!
Коментар
-
Zdravejte
Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение450lvОбяви от: Безплатни обяви; Обяви
Коментар
-
Първоначално изпратено от didkap84 Разгледай мнениеАз търся ако сте готов да продавате дайте цена : емаилbiavi@jabse.com
Коментар
-
Здравейте
Аз търся ако сте готов да продавате дайте цена : емаилbiavi@jabse.comОбяви от: Безплатни обяви; Обяви
Коментар
-
Първоначално изпратено от tomastoev Разгледай мнениеа може ли линк към темеата , моля ?
Коментар
Коментар