Първоначално изпратено от mkalyonski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов данък - облагане на печалбата от борсата
Collapse
X
-
Само да вметна, че в момента магистрала "Струма" минава през черешите на дядо ми , покрай язовир Дяково и за XX декара държавата обезщетява собствениците с най-ниска категория на земята, като въобще не отчита наличието на броя дръвчета засадени на тази площ. Този рекет си е е още по-зле и от данък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми сигурно имат огромни печалби напоследък, та не им се плаща данък...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениемного сте развълнувани в тази темаНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Наистина, момчета!
Несериозно, е най-учтивото което може да се каже, когато министъра на финансите обявява че не знаел (след над 3 години на поста), че лихвите не се облагат, а заместника му предпочита да развива не без известният черешов бизнес в Кюстендилско, пред БФБ..
Ми.. вижте се отстрани и кажете ако не съм прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ: ВЪРВИМ КЪМ МАКСИМАЛНО ШИРОК ПЛОСЪК ДАНЪК
20 октомври 2012 | сп. "Тема"
http://www.minfin.bg/bg/pubs/4/7100
Държавата няма никаква причина да толерира капиталовия пазар пред други видове пазари.
Дали е на държавата проблем, че на борсата има неатрактивни дружества? И какво би могла да направи държавата, за да има атрактивни дружества на борсата? Не разбирам тезата „Държавата трябва да подпомага капиталовия пазар". А защо да не подпомага всички други пазари на различни стоки и услуги в тази държава? С какво ни е по-ценен и по-скъп капиталовият пазар? Какво ще спечелим като общество, аз и ти, ако имаме една по-силна или по-слаба борса?
Нека Черната Златка заеме полагащата й се длъжност Зам. Министър на Външните работи и да говори на воля.
Коментар
-
ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ: ВЪРВИМ КЪМ МАКСИМАЛНО ШИРОК ПЛОСЪК ДАНЪК
20 октомври 2012 | сп. "Тема"
http://www.minfin.bg/bg/pubs/4/7100
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА златото пък е най-добро за пари, защото то е идеално да изпълнява функцията на пари.
Да не се окаже че е някое плоско изключение, дето се е крило 3 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЯвно няма смисъл да си търкам клавиатуратаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
http://debati.bia-bg.com/index.php?M...eTQlK-MdmPg5i3
Култовите реплики са малко след 83 мин.
Така че капиталов пазар отдавна му е трън в очите на зам министърчето
Ама така е обикновено с нещата, които не разбираш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДаже не се и усещаш какви дивотии пишеш... Написал си 2 взаимноизключващи се твърдения! Няма как един производител да е конкурентен ако купува поскъпнали вследствие на инфлацията горива, ел. енергия и суровини! Дори и да е монополист, няма как той да продава същото количество от продукцията ако средствата за производство са поскъпнали от инфлацията, а заплатите на потребителите не са се вдигнали със същия % поради увеличената безработица!
Явно няма смисъл да си търкам клавиатуратаАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение...... Мисленето на счетоводителя винаги е било доста далеч от това на финансиста.Last edited by fantasy_gt; 22.10.2012, 17:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеНего го интересува само да е конкурентна и качествена продукцията му и му е все тая дали има инфлация или дефлация.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар