Първоначално изпратено от kat123
Разгледай мнение
В тая държава всички са се фанали за г.зовете енин на друг и газят простия народ, ама на тоя народ в един момент ще му кипне и ще стане страшно - тогава не платените им ушеви еничари, ами и господ няма да им спаси кожите.
И пак казвам - няма как да кажат, че съм спечелил от акциите на Любовното послание (напримерно) преди да съм ги продал - а за просто няма да продавам нищо. Все едно да ми искат данък 10 Б, защото съм МОЖЕЛ да си продам жилището, нищо че не съм го продал.
И не мисля, че дянков е най-виновен. Просто оня изверг, дето му дърпха конците опразни хазната и сега му казва "Намери пари отнякъде, отде ще ги вземеш, твоя си работа" - и тоя в безсилието си се чуди вече какво да измисли - щото ордите чиновници, прасета, цигани са зинали като лами да плюскат без нищо да произвеждат - пенсионерите и те - все повече стават, а и гласовете им трябва да се купят, че избори идат !!!
Най-проста сметка доказва, че ако чиновниците бъдат съкратени до 20 000 (нормална цифра, като се има предвид, че в Германия са 60-65 000) и ако бъдат спрени пожизнените помощи на хъхрещите уроди, бюджетът ще спестява по минимум 10 МБ на година !!! Десет МИЛИАРДА са това - не милионче-две, дето цъклестият гном се чуди отде да одере !!! Ще има пари и за пенсии и за магистрали, и за Белене и за каквото се сетите - ама това е - държавата е управлявана от боклук, изрод и българоубиец - не от държавник и мъж !!! Как можа дори богатата Германия в кризата да ореже жеското държавната администрация и да спести милиарди - а ние не смеем, щото сме богати сигурно - ама не - боко Кратуната прави "социална държава" !!! Само дето от много социалност, ако не дай боже заграби властта за още един мандат, на края му няма да остане кой да храни чиновниците, ушевите, мангалите и старите хорица, щото работещият човек е като кравата - може много да я доиш, ама само една кожа можеш да и одереш !!!!
Въобще ако тоя престъпник фалшифицира изборите и пак заграби властта, явно ще трябва преврат да се прави, защото България иначе просто няма да оцелее.
Коментар