IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    ?
    Жека предполагам че сме клиенти на един и същи ИП, даже в момента си гледам историческите данни
    Дата Първа сделка Макс. цена Мин. цена Посл. сделка Обем
    2012-11-28 16,200 20,850 16,200 20,850 17612

ще питам

Коментар

• Честито на всички спечелили колеги дано за в бъдеще печелившите да бъдем повече, всичко останало са приказки от общ характер и дразги помеждуни, все пак целта на всички ни е печалба!
      Нямам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        ...проблем е обаче като се случи да не виждаш цената на аукциона и оттам да не можеш да продадеш...
        Други със сходен проблем?
        ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Айде спри се де! Като те чете човек ще си каже че си по-велик от Бъфет. Стига си чакал някоя акция да скочи и да вдигаш врява че я имаш или си я продал на пика.

Карай го малко по-кротко!
          Викаш да се правя на шматка и да си кютам.
          А теб защо те дразни ако някой успее?!
          Аз го пиша не за да дразня или да се изтъквам, а за да насърча и други да го правят. Да се върнат на БФБ и да стане пак пазар малко от малко.

Виж, има лесно. Горе в "контолен панел" има функция за игнор на потребител. Слагаш ме в списъка и си готов... да не ти бода в очите повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Супер се получи момчета. Спекулаторите напълнихме гушите доволно
            Ето за такива моменти си струва човек да се мъчи с БФБ-то
            Мисля че играта стана точно тук защото извън мажо има няколко по 5%. При Мрежи не е така и затова там играта може би ще се забави.
            Успехи и за напред на вярващите (оптимистите) и можещите!
            Айде спри се де! Като те чете човек ще си каже че си по-велик от Бъфет. Стига си чакал някоя акция да скочи и да вдигаш врява че я имаш или си я продал на пика.

Карай го малко по-кротко!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
              Ми така де, кви бяха тези миши лев-два? Сега вече почва да прилича на добър пазар Прилича ми на усещането през 2005-та след като купих къща през 2002-ра. Ама до 2008-ма има време
              Мдаа, усещането днес напомняше 2007, когато акциите скачаха с десетки % за ден

Както някой мъдрец беше казал - Там, където е текло, пак ще тече...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Ееее, Лорде ашколсун Само им скръцна със зъби и се вдигнаха с има няма 30%
                Ми така де, кви бяха тези миши лев-два? Сега вече почва да прилича на добър пазар Прилича ми на усещането през 2005-та след като купих къща през 2002-ра. Ама до 2008-ма има време
                Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Супер се получи момчета. Спекулаторите напълнихме гушите доволно
                  Ето за такива моменти си струва човек да се мъчи с БФБ-то
                  Мисля че играта стана точно тук защото извън мажо има няколко по 5%. При Мрежи не е така и затова там играта може би ще се забави.
                  Успехи и за напред на вярващите (оптимистите) и можещите!

Коментар

• Е сега спекулантите със свеж капитал ще съживят борсата!
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                      5% от капитала имах предвид
                      отново е на дневен ред хипотезата, мажо придобива 3% от дружеството

при мрежите също купувач беше Еврофинанс

Коментар

• Поздрави на всички в темата! Такива неща трябва да се случват на нашата борса и ша съ опраим!

Коментар

• Сега остава и чехчетата да ни зарадват за Коледа!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                            А около 30 000 парчета минаха на 24,001
                            +/- 1 хилядна...проблем е обаче като се случи да не виждаш цената на аукциона и оттам да не можеш да продадеш...
                            Други със сходен проблем?

Коментар

• ДА,

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Случайно или не, досегашния таван там баш се падна.
                              А около 30 000 парчета минаха на 24,001

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Днешният обем е ли по-малко
                                е предполагам, че купувачът е имал нещо от по-рано - аукциона + вторични покупки.

Коментар

Working...
                                X