IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не се купува ударно, сделките са през определен интервал. Някой добре се крие или са малки

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Сценария, на който съм заложил при Енергото за тази година е: Про-дивидент, Мрежи-отписване. При мреежите има едно премятане на пакетчета, а депозита на Про е 6 месечен, Разбира се че не е препоръка
      Мисля си, че и двете дружества ще имат еднаква съдба, но ще видим. Някой да е продавал днес?

Коментар

• Имам и ме радва днес позицията. Много по-рано имаше сигнали, който е видял търсенето може и да е взел. Скоро ще се наредят и други
        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Мислех да продам половината, но се отказвам
          УСПЕХ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Пак някои са чели утрешния вестник- Да не го отписват.Тук на колко беше голямото изкупуване на 24 ли
            Да, най-висока историческа на която има сделки, вкл. пакети на ОТС.
            Ще наблюдаваме мача.

Успех!

Коментар

• Пак някои са чели утрешния вестник- Да не го отписват.Тук на колко беше голямото изкупуване на 24 ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                Да, нещо се случи тук... До онзи ден нямаше кой да купува и на 20 лв. и изведнъж БУМ на оферти вляво.

Нямат консолидация, тъй че си мисля, че е нещо друго, което за момента ни бяга на нас малките
                Сценария, на който съм заложил при Енергото за тази година е: Про-дивидент, Мрежи-отписване. При мреежите има едно премятане на пакетчета, а депозита на Про е 6 месечен, Разбира се че не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  И тук започна да расте. В ляво се трупат оферти. Не знам дали са дребни или е някой по-голям. Ще изчакаме и ще видим.
                  Да, нещо се случи тук... До онзи ден нямаше кой да купува и на 20 лв. и изведнъж БУМ на оферти вляво.

Нямат консолидация, тъй че си мисля, че е нещо друго, което за момента ни бяга на нас малките

Коментар

• БРАВО- P/E -1.33

Коментар

• И тук започна да расте. В ляво се трупат оферти. Не знам дали са дребни или е някой по-голям. Ще изчакаме и ще видим.

Коментар

• Голям майтап днес тук - котировките купува са през 1стотинка - някой слага, другия отгоре с една стотинка. Слага през 20ст, другия пак с 1ст. отгоре и т.н.
                        Айде сложете поне малко по-нагоре, че да ви удовлетворя мераците.

Сериозни борсови стратегии...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Изменение за избрания период
                          +42,18%
                          Най-ниска цена (лв.)
                          13,40
                          Средна цена (лв.)
                          19,30
                          Най-висока цена (лв.)
                          22,95

Не съм сигурен..... за всички.....
                          вече са на средната цена......
                          първите може и да са хапнали медец .... ама последните на 22 и нещо......
                          Но пък идва ОСА....
                          Знаеш ли кога е ОСА?
                          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• ю

Имате ли информация за въведени в експлоатация мощности от ВЕИ, които имат излишък (не продаден ток)?
                            Предоставяме списъци на акционери от АД, събираме пакети-акции от малки акционери.

Коментар

• Добра корекцийка от последния час. Явно купуват малки но с инфо

Коментар

• Оказа се че и ОАО «Мосэнергосбыт» се търгува на P/S~ 0.03 , тук нарасна малко
                                http://quote.rbc.ru/exchanges/emitent/36937
                                Last edited by Кисимов; 11.02.2014, 16:19.

Коментар

Working...
                                X