Не се купува ударно, сделките са през определен интервал. Някой добре се крие или са малки
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енерго-Про Продажби АД (4ES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСценария, на който съм заложил при Енергото за тази година е: Про-дивидент, Мрежи-отписване. При мреежите има едно премятане на пакетчета, а депозита на Про е 6 месечен, Разбира се че не е препоръка
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПак някои са чели утрешния вестник- Да не го отписват.Тук на колко беше голямото изкупуване на 24 ли
Ще наблюдаваме мача.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДа, нещо се случи тук... До онзи ден нямаше кой да купува и на 20 лв. и изведнъж БУМ на оферти вляво.
Нямат консолидация, тъй че си мисля, че е нещо друго, което за момента ни бяга на нас малките
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИ тук започна да расте. В ляво се трупат оферти. Не знам дали са дребни или е някой по-голям. Ще изчакаме и ще видим.
Нямат консолидация, тъй че си мисля, че е нещо друго, което за момента ни бяга на нас малките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИзменение за избрания период
+42,18%
Най-ниска цена (лв.)
13,40
Средна цена (лв.)
19,30
Най-висока цена (лв.)
22,95
Не съм сигурен..... за всички.....
вече са на средната цена......
първите може и да са хапнали медец .... ама последните на 22 и нещо......
Но пък идва ОСА....Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Оказа се че и ОАО «Мосэнергосбыт» се търгува на P/S~ 0.03 , тук нарасна малко
http://quote.rbc.ru/exchanges/emitent/36937Last edited by Кисимов; 11.02.2014, 16:19.
Коментар
Коментар