IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вътрешна информация по чл. 4 от ЗПЗФИ Енерго-Про Продажби АД, Варна, ЕИК 103533691 В изпълнение на намерението, заявено в търговото предложение, отправено на основание чл. 149а, ал. 1 от Закона за публично предлагане на ценни книжа (ЗППЦК) от ЕНЕРГО-ПРО Варна ЕООД до останалите акционери, и с оглед постигнатите резултати, ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД внесе на 08.06.2015г. в Комисията за финансов надзор заявление, на основание чл. 119, ал.1, т.3, буква „а“ от ЗППЦК, за отписване на дружеството и на издадените от него емисия акции от регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа, воден от КФН. Марина Радева Директор за връзка с инвеститорите ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• А защо не излезе информацията за това дело преди търговото ?
      Може би нямаше да им го разрешат ?
      А сега с тази информация искат да извиват ръцете на КЕВР. :mad
      Просто си избират моментите за всичко предварително .
      ОСА,отчет,покупка акции ,продажба акции ,търгово - всичко е един планиран сценарий.

:
      Големи са мръсници !
      Last edited by vale1; 08.06.2015, 17:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
        Смесвам двата казуса, защото и от двата се чувствам ощетен :-(
        Хората си защитават правата по официалния ред, мисля че са съвсем прави в това. А за търгово - там съм съгласен, че беше много грозно и много нагло, но признавам че не съм кой знае колко изненадан от развоя. Намерили си посредник дето може да им свърши работата и станала работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Какво общо има между двете неща? Да ни осъдят смятам че ще успеят, то такива безумия имаше от страна на ДКЕВР. Макар че сигурно ще свърши с извънсъдебно споразумение преди да ни наложат яките санкции. А че после прекараха миноритарите не без участието на регулаторния огран ... така е, но това е отделна тема. И ти да си и ти да можеш да купиш нещо за 20лв, като знаеш че струва 40 - би го купил, убеден съм. Що смесваш нещата не знам.
          Смесвам двата казуса, защото и от двата се чувствам ощетен :-( мисля, че е логично. КФН определено има вина за случващото се по отношение на търговото. От друга страна всеки, който ги хванеше ЕРП-тата последните години си избърсваше задните части с тях, то не бяха предизборни кампании, то не бе популистки изказвания, национализация и какво ли още не.

Коментар

• профи кредит между специално

Здравейте г-жа и г-н има всичко хора, които звук се нуждаят от финансиране, съм на разположение за персонална оферта и дори всички хора, че неговата банка забранени бързо свържете се с този ризница: rodrigue.alexandre02@outlook.fr

За повече информация. Благодаря ви и добър вечер ви е.

Коментар

• Нагло е особено след като комисията им подари това търгово сега явно са се почувствали, че могат да лапнат цялата ръка, а не само подадения им пръст. Ако осъдят България пак ние ще трябва да плащаме софрата.
              Или веднъж ни прекараха с ниската цена и втори път, че ще има да им даваме и пари.
              Тия май са най-гадните от ЕРП-тата

Коментар

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1450413

На това му се вика супер наглост!!!. Прецакаха всички акционери, а сега търсят и пари от държавата ще вземаме пак гьостерицата.
                Какво общо има между двете неща? Да ни осъдят смятам че ще успеят, то такива безумия имаше от страна на ДКЕВР. Макар че сигурно ще свърши с извънсъдебно споразумение преди да ни наложат яките санкции. А че после прекараха миноритарите не без участието на регулаторния огран ... така е, но това е отделна тема. И ти да си и ти да можеш да купиш нещо за 20лв, като знаеш че струва 40 - би го купил, убеден съм. Що смесваш нещата не знам.

Коментар

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1450413

На това му се вика супер наглост!!!. Прецакаха всички акционери, а сега търсят и пари от държавата ще вземаме пак гьостерицата.
                  +11111

Коментар

• http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1450413

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...lichni-195997/

Енерго-Про Продажби АД ... при цена от 23,25 лв.

Хайде 3 месеца във валутен (акционерен) борд Поне по-ниско, вали гърми няма как да падат
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Колеги всички сме в един кораб, колкото по бързо го проумеете толкова по-добре за всички ни !
                        Там е работата, че явно не сме и че явно имаме различни интереси, след като вместо да изчакат за по-добра цена, избързаха да осигурят пакета на мажоритаря, с което сами се набиват в очите на обществеността.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                          Утре и други ще увеличаваме бройки и не само при хима.
                          Така ще бъде предполагам . Аз сериозно пораздвижих днес. Освен, че купих хима излезнах изцяло от Дървените храни и Медика !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                            Без шега аз купувах . Увеличих си бройката при привилегированите на хима !
                            Утре и други ще увеличаваме бройки и не само при хима.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              Ти ли купуваш хим-а

Шегата настрана, при карол влязоха, при бенч не
                              Без шега аз купувах . Увеличих си бройката при привилегированите на хима !

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                За мрежите си прав, но с продажбите, не можаха да ми дадат логично обяснение защо са продали акциите си днес. В един от другите офиси (в централния даваше свободно, но после затваряха телефона) вдигна някаква буля и много се вбеси на въпросите ми. Отговорите били ''търговска тайна'' или нещо такова бе първоначалния и коментар.
                                Аз имам обяснение за продажбата. Ако сте наблюдавали последните години каква клизма беше тия от Енерго про предлагаха някаква форма на измама ( под формата на финансиране от майката или депозит в никому не известната фирма с 5-6 работника и всякакви други щуротии). Та Енерго про предлага пенсиите спират решенията и така това упражнение няколко години. Аз не искам да съм акционер в това дружество не мога да ги виня и тях, че излязоха. Политическия риск стана много голям също. Всяко правителство, което дойде на власт започва да си прави дъвка с ЕРП-тата ( пресен пример е глобата от днес).

Всички твърдения по-долу, че пенсиите на съгласие са на загуба защото били купували на висока цена са пълни глупости. Повечето от книжата им са от приватизацията на под 14 лева за бумага за продажбите. Пенсионните фондове не могат да сключват сделки на ОТС пазара ( освен репо сделки, но там няма промяна на собственост както добре знаете) не знам защо някои от пишещите тук не искат да го запомнят това правило за извън борсовия пазар и продължават да въвличат пенсионните фондове в някакви филми. Тази история започва да ми прилича на това, че някой има зъб на съгласие и използва всяка удобна възможност да манипулира цифрите с цел да им хвърли малко кал.

Колеги всички сме в един кораб, колкото по бързо го проумеете толкова по-добре за всички ни !
                                Пресен пример писмото на онези 4 хубостници, с което за малко не изядоха и те дървото, защото да пробиваш дупки по пода на лодката, в която плаваш не е добра идея!

Коментар

Working...
                                X