IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Къде видя съобщение от днес?

На 25.02 спират търговото!
    На 27.04 пускат търговото!
    Просто у десно пише кога е публикувано

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      http://www.fsc.bg/search/y/2015/menu...BF%D1%80%D0%BE

Съобщението е от днес. Не знам какво им е задължението, но ........

Ето и принт скрийн, ако ще се борите за нещо

http://prntscr.com/72w016
      Къде видя съобщение от днес?

На 25.02 спират търговото!
      На 27.04 пускат търговото!

Коментар

• http://www.fsc.bg/search/y/2015/menu...BF%D1%80%D0%BE

Съобщението е от днес. Не знам какво им е задължението, но ........

Ето и принт скрийн, ако ще се борите за нещо

http://prntscr.com/72w016

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Тази новина от КФН защо ми се струва че я нямаше и някак се появи с доооста време закъснение
          Хъмм, аз също имам навика да се ровя в новините И на мен ми се губи

Коментар

• Аз ще чакам докрая и ще приема през ИП, не се надявам да са коректни като непублични Някой знае ли кога ще е последния тримесечен срок.

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
              Даже и да сте решили да приемете търговото не им пълнете гушата на тия ,ами го направете чрез инвест. си посредници по малка комисионна ще платите.
              Аз лично ако не ме принудят няма да го приемам.

Коментар

• http://www.bac.bg/bac/home.nsf/vPagesLookup/home~en
                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                |___________||__|___|)
                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Отново смъртоносен удар за миноритарните акционери, с вещата асистенция на КФН..

Коментар

• Първоначално изпратено от haryy Разгледай мнение
                    Разбира се,че я нямаше. Днес са я качили, или вчера след обяд.
                    Нямаше я да, аз проверявах в периода 27-29 със сигурност всеки ден

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                      Тази новина от КФН защо ми се струва че я нямаше и някак се появи с доооста време закъснение
                      Разбира се,че я нямаше. Днес са я качили, или вчера след обяд.

Коментар

• Тази новина от КФН защо ми се струва че я нямаше и някак се появи с доооста време закъснение

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                          Имам доста тук, но за съжаление мисля че мача приключи. И мажоритарите и българските им мекерета излезнаха страшни боклуци. Дано и при Чезовете да не стане така. Бъдещите печалби и дивиденти, ако ги има, ще покажат.
                          И да има и сигурно няма да разберем !

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                            А дали има вариант да издаде по някое време забрана ?
                            Имам доста тук, но за съжаление мисля че мача приключи. И мажоритарите и българските им мекерета излезнаха страшни боклуци. Дано и при Чезовете да не стане така. Бъдещите печалби и дивиденти, ако ги има, ще покажат.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                              На заседанието си на 27.04.2015 г. КФН реши:

1. Не издава окончателна забрана за публикуване на внесеното коригирано търгово предложение от „Енерго-Про Варна” ЕООД, гр. Варна, за закупуване чрез инвестиционен посредник „Балканска консултантска компания-ИП” ЕАД, гр. София, на акции на „Енерго-Про Мрежи” АД, гр. Варна.

2. Не издава окончателна забрана за публикуване на внесеното коригирано търгово предложение от „Енерго-Про Варна” ЕООД, гр. Варна, за закупуване чрез инвестиционен посредник „Балканска консултантска компания-ИП” ЕАД, гр. София, на акции на „Енерго-Про Продажби” АД, гр. Варна.
                              А дали има вариант да издаде по някое време забрана ?

Коментар

• На заседанието си на 27.04.2015 г. КФН реши:

1. Не издава окончателна забрана за публикуване на внесеното коригирано търгово предложение от „Енерго-Про Варна” ЕООД, гр. Варна, за закупуване чрез инвестиционен посредник „Балканска консултантска компания-ИП” ЕАД, гр. София, на акции на „Енерго-Про Мрежи” АД, гр. Варна.

2. Не издава окончателна забрана за публикуване на внесеното коригирано търгово предложение от „Енерго-Про Варна” ЕООД, гр. Варна, за закупуване чрез инвестиционен посредник „Балканска консултантска компания-ИП” ЕАД, гр. София, на акции на „Енерго-Про Продажби” АД, гр. Варна.

Коментар

Working...
                                X