IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Мрежи АД (2EG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
    Според мен - по-скоро да. Като гледам календара тия дни стават 6 месеца от аукционите, откогато са и последните покупки на мажо.
    И ако евентуално в скоро време има търгово, тези покупки няма да влияят върху цената, а само цената на затваряне в дните преди обосновката.

Не е препоръка.
    Мойте размисли /хвърляне на боб/ вървят към търгово ,но не тези дни...
    Утре прокуратурата ще прави анализ на проверката ,така каза Гл. прокурора преди десетина дни.... та може някой да знае ,че Енерго ПРО няма да им вземат лиценза със сигурност а това означава в момента се търгува на взет лиценз и има много бройки на нива който са приемливи за някои.....
    Иначе днес купувача е един ИП който ви продаде на 90 стотинки милиони от ССВ.... преди месец... със сигурност е добра новина защо е един от най в час ...
    Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Интересува ли купувача....
      Според мен - по-скоро да. Като гледам календара тия дни стават 6 месеца от аукционите, откогато са и последните покупки на мажо.
      И ако евентуално в скоро време има търгово, тези покупки няма да влияят върху цената, а само цената на затваряне в дните преди обосновката.

Не е препоръка.
      |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
      |___________||__|___|)
      (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        и за какво му е да крепи цената или допълнителните проценти? няма логика, това може да се прави от някой от ПФ-тата с по-голям пакет или от някой с вътрешно инфо за търгово, макар че ще е тъпо така да се изхвърля
        Интересува ли купувача....

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
          Според мен мажо крепи цената. А може просто да му трябват да си допълни процента.
          и за какво му е да крепи цената или допълнителните проценти? няма логика, това може да се прави от някой от ПФ-тата с по-голям пакет или от някой с вътрешно инфо за търгово, макар че ще е тъпо така да се изхвърля

Коментар

Тук пак някой изкупи. Дали наистина няма да има търгово и някой е запознат преди останалите
            Според мен мажо крепи цената. А може просто да му трябват да си допълни процента.
            Last edited by siko13; 02.04.2013, 16:34.

Коментар

• Тук пак някой изкупи. Дали наистина няма да има търгово и някой е запознат преди останалите

Коментар

• [/QUOTE]
                Хайде Родина , Съгласие ,Пенсиите и Бъдеще с малко Мрежи....
                Предполагам и ЦКБ ще имат....

Коментар

Аз не мисля, че това ще доведе до търгово
                  Не, не ставаше въпрос, че възниква някакво задължение, но е движение към концентриране на пряката собственост в едно лице.

Коментар

Като прочетох тези съобщения за Мрежи и Продажби и аз като Пончо си помислих ,че се върви към търгово ,но реших да ги постна след като излезе решенията на Прокуратурата тези дни....
                    Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                      "Мелничката" е чаканото търгово от Енерго-про. На този етап се събира собствеността в едно лице - ЕНЕРГО-ПРО Варна ЕООД, което е една малка (много малка) стъпка.
                      Иначе "мелничката" не е само на Монти, но той често демонстрира очакванията си.

Коментар

Каква е мелничката на Монти, че не следя дискусията?
                        "Мелничката" е чаканото търгово от Енерго-про. На този етап се събира собствеността в едно лице - ЕНЕРГО-ПРО Варна ЕООД, което е една малка (много малка) стъпка.
                        Иначе "мелничката" не е само на Монти, но той често демонстрира очакванията си.

Коментар

• Каква е мелничката на Монти, че не следя дискусията?

Коментар

• Малко вода в мелничката на Монти

Уведомление по чл.148б ЗППЦК Енерго-Про мрежи АД-Варна

01-04-2013

Вътрешна информация по чл. 4 от ЗПЗФИ
                            Енерго-Про Мрежи АД, Варна, ЕИК 104518621
                            Уведомление по чл. 148б ЗППЦК

В изпълнение на задълженията си съгласно чл. 145 ЗППЦК, Енерго-Про ЕАД ни уведоми за промяна в правата на глас, които може да упражнява в общото събрание на Енерго-Про Мрежи АД, в резултат на престоящо вливане на ЕНЕРГО-ПРО ЕАД в едноличния собственик на неговия капитал ЕНЕРГО-ПРО Варна ЕООД, при което ЕНЕРГО-ПРО ЕАД ще престане да съществува, а притежаваните от него акции в ЕНЕРГО-ПРО Мрежи АД ще преминат, на основание универсално правоприемство при преобразуване чрез вливане, към ЕНЕРГО-ПРО Варна ЕООД. Съответно ЕНЕРГО-ПРО Варна ЕООД ще замени непрякото притежаване на акции в емитента с пряко притежаване на същите акции.
                            Уведомление по чл.148б ЗППЦК Енерго-Про Продажби АД-Варна

01-04-2013

Вътрешна информация по чл. 4 от ЗПЗФИ
                            Енерго-Про Продажби АД, Варна, ЕИК 103533691
                            Уведомление по чл. 148б ЗППЦК

В изпълнение на задълженията си съгласно чл. 145 ЗППЦК, Енерго-Про ЕАД ни уведоми за промяна в правата на глас, които може да упражнява в общото събрание на Енерго-Про Продажби АД, в резултат на престоящо вливане на ЕНЕРГО-ПРО ЕАД в едноличния собственик на неговия капитал ЕНЕРГО-ПРО Варна ЕООД, при което ЕНЕРГО-ПРО ЕАД ще престане да съществува, а притежаваните от него акции в ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД ще преминат, на основание универсално правоприемство при преобразуване чрез вливане, към ЕНЕРГО-ПРО Варна ЕООД. Съответно ЕНЕРГО-ПРО Варна ЕООД ще замени непрякото притежаване на акции в емитента с пряко притежаване на същите акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              УПФ ДОВЕРИЕ
                              УПФ ДСК РОДИНА
                              УПФ Ай Ен ДЖИ
                              УПФ Пенс. Институт
                              УПФ СЪГЛАСИЕ

ето батка тия намерих
                              милиончетата се покачват всяка годинка (и така до 2023 ако не се лъжа), а акциите все още са на доста консервативни нива - ти как мислиш?
                              Благодарение на Тони разбрахме ,че три ПФ са инвестирали в Мрежите....
                              Остава Алианц , ЦКБ и Бъдеще дали имат покупки....

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/03...uksel/?ref=rss
                                CEZ официално се оплака от България в Брюксел

Коментар

Working...
                                X