IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Мрежи АД (2EG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    Да, наистина. Монти и мен ме изненада с поведението си. Жалко, мислех го за по-сериозен тип
    Интересно ,че не съм серозен..Напълно отговорно пиша!
    А какво трябваше да направя ,ката се яви Батя и вербално заяви че смелите купуват и печелят двегодишни лихви за един час и останалите са ........След един час тези купилите над 160 с двегодищни лихви загубиха 4 годишни.... а Батя е продал на смелите...
    никога не съм ползвам временната конюктура за да набутам форумци....
    Аз пък съм страхливец и ще купувам на 130 и 13 лв... и то ако има смисъл..
    Не е препоръка...

Коментар

• http://www.investor.bg/analizi/361/a...ebe-si,140957/

Парите на пенсионерите да се дадат на ИП-та най добре, вместо да остават в ръцете на некадърните ПФ мениджъри.

ПС Трябва да си топ идиот да си червив от пари и да не инвестираш дългосрочно в ютилити, което винаги ще го има и няма начин да фалира, че инак свещите и каменния век.
      Last edited by pipbel; 04.10.2012, 10:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
        Трябва още да се запознаеш с правилниците преди да плашиш с КФН. Има разни подробности които явно ти убягват.

Монти, мислех хич да не ти обръщам внимание на злобеенето и завистничеството, ама то не се трае бе ... Написа 100 поста за акции които не купуваш и не харесваш. Ебаси падението... овладей се вече или те слагам в игнора!
        Батя ,
        аз съм спекулант и ако цената ми харесва ще купувам или продавам ,за сега не ме кефи нито това че няма търгово ,нито това че няма ПФ ....а са само дребните ..Вчера маркета беше на моя страна ,днес ще гледаме на монитора с пуканки....
        Нещо нерви ли ...... Пълен ли си. Е аз вербално не подкрепям акцията за разлика от теб който вербално я подкрепя ама този път няма търгово и някой дребен трябва да я купи....
        Слагай ме в игнора ако смяташ че пиша по спамя и и не съм прав...
        Аз пък те чета и отсявам........

Коментар

Трябва още да се запознаеш с правилниците преди да плашиш с КФН. Има разни подробности които явно ти убягват.

Монти, мислех хич да не ти обръщам внимание на злобеенето и завистничеството, ама то не се трае бе ... Написа 100 поста за акции които не купуваш и не харесваш. Ебаси падението... овладей се вече или те слагам в игнора!
          Да, наистина. Монти и мен ме изненада с поведението си. Жалко, мислех го за по-сериозен тип

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Сутринта хвърлях боб и гледах на кафе и излезна 135-137 за Мрежите и 13,3-13,5 за Продажбите....Само за днес ...
            Има ли други желаещи с шесто чувство...
            Не е препоръка.....

Боба бял ли беше или чер ?
            Монтоев, ти си бил по-добър от баба Ванга бе

Ко тане така, то аз съм пълен профан начи на БФБ и има се уча още бол.
            Няма никаква логика някой да ги вземе вчера по скъпо с 3-4% и да ти прави подаръци днес.
            Освен ако не мине някой огромен пакет на по-ниски нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
              Ами да ти е жив и здрав брокера! Явно не са го викали на КаФеНе за такива гяволии или си пие кафето с кафеджиите

Добрият, стар Батя

Коментар

• Сутринта хвърлях боб и гледах на кафе и излезна 135-137 за Мрежите и 13,3-13,5 за Продажбите....Само за днес ...
                Има ли други желаещи с шесто чувство...
                Не е препоръка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  "Участваха по-широк кръг инвеститори отколкото очаквахме, при това не само като брой, а и като тип, особено чуждестранни. Изненадващо поне за нас е, че местните институционални инвеститори бяха по-предпазливи.

Що ли за нас тука не е особено изненадващо ?
                  Горките пенсионери, особено бъдещите.....

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/finansi...delkata_e_tok/

Коментар

Ами да ти е жив и здрав брокера! Явно не са го викали на КаФеНе за такива гяволии или си пие кафето с кафеджиите
                      Едно ИП да няма 20 ,30 К за една седмица да няма егати ИП...........

Коментар

... Аз лично купих 1/3 непокрити, шитнах ги на 10-15% интрадей профит и другите 2/3 ще си ги държа.
                        Готина игра стана днес, повечко такива емоции и БФБ отново ще живне

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Хората са написали какво да очакваме от тях.....
                          Търгово в близките два ,три месеца няма да има...
                          За разлика от нашите мажо това си е ИНФО от голямо значение. Утре като нищо щял да се излетя да купувам Мрежи на 140....
                          Не е препоръка....
                          е стига де ще ге схване бързо магарийките, а ПФБК ще го посъветват как да събере останалите артии най-изгодно

Коментар

При приватизационни сделки няма задължение за търгово /за БТХ/, но това изключение на се прилага, ако сделката е сключена на фондовата борса.
                            В днешния случай имаме сделка на борсата и преминаването на някой от задължителните прагове 1/2 и 2/3 от гласовете трябва да води до търгово.
                            Но тук нямаме преминаване на тези прагове - мажоритаря отпреди си има 2/3.
                            Тук идва забраната той да придобива над 3 % без да отправи търгово, като защита на миноритарите.
                            Нямам спомен досега разпоредбите свързани с тази забрана да са прилагани.
                            Да, интересна разпоредба. Досега май не сме попадали в подобен казус и не сме я виждали в действие. Дали юристите на Енерго про нещо не са догледали, или нарочно са пуснали блъф за да прилапа мажо по-евтинко акциите на обезверени акционери
                            Иначе ми се струва тъпо, чехите сега да си прехвърлят дела за да избегнат търгово. Ще е тъпо. Да бяха купили през други лица ако търсят избягване. По-скоро ще си го направят, но ще си кажат след седмица-две, а дотогава каквото могат да поошетат по пазара.

Относно спор по-долу, за това че спекуланти днес натиснаха цените защото имаха непокрити покупки от търга, си е точно така. Аз лично купих 1/3 непокрити, шитнах ги на 10-15% интрадей профит и другите 2/3 ще си ги държа.
                            Готина игра стана днес, повечко такива емоции и БФБ отново ще живне
                            Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                              Днешния обем е далеко от 3%, в случай че всичко е купил мажо
                              мрежи-5017
                              продажби-4516
                              Ставаше дума за процентите купени от държавата - далеч над 3 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от Absurdistan! Разгледай мнение
                                Да, точно това имах предвид с това учудване как няма да го направи. Особено като са си признали, че са те директно. Но имат вратичка ...

Иначе не вярвам утре да са надолу - днес си беше разпродажба заради кеш. Утре няма да го има, а и на аукциона цената почти сигурно ще е над днешната.
                                Спекулантите се надяваха на Търгово ,сега остават мажоритара и дребните да си почиват в Енерго про... поне година. Ще се избият да излизат ....

Коментар

Working...
                                X