Тук ли ще отиват парите от повишените-обирджийски такси за пренос от ВЕИ ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енерго-Про Мрежи АД (2EG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнениеДнес ще се види колко за незаинтересовани и на колко ще докарат средната за пазарнитеhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИ като нямат интерес да си изкупуват акциите защо въобще участваха на търга? Доста нелогично звучи да кажеш че днес си основния купувач ама от утре няма да имаш интерес към дадена акция._______________________________
Щедро сееш, едро жънеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИ тия сладури, как мислят да не отправят търгово или просто хвърлят въдиците с подходяща стръв, така че днес да си купят и останалите акции на цени около вчерашните.
Може би ще го изиграят точно като ЕВН
ще купят сега каквото могат
после лека полека ще обират по пазара без да се натискат за 5-6 месеца, и накрая едно търгово ще зарадва устискалите с едни 20-30% премия.
Съвсем логичен сценарий. Хем ще си преберат всичките акции (към което явно имат интерес), хем ще опитат да ги съберат мах евтино по пазара, поне докато има кой да им даваДобрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИ като нямат интерес да си изкупуват акциите защо въобще участваха на търга? Доста нелогично звучи да кажеш че днес си основния купувач ама от утре няма да имаш интерес към дадена акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИ тия сладури, как мислят да не отправят търгово или просто хвърлят въдиците с подходяща стръв, така че днес да си купят и останалите акции на цени около вчерашните.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеИма вече нова, отделна тема за продажбите. Заповядай там, да гърчиш рибите. Тук сме на мрежите
Повтарям думите на един колега май беше Канцлера през 2006 г...
Като няма къде да печелим ,намираме къде да губим....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНикога не пиша в тема в която нямам акции , купих малко над 14,1 в Продажби за да имам право да си казвам мнението ,но смятам че цената е надолу..
Съжалявам!..http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеРазбира се, че имаш право да не участваш и да заявиш, че компаниите не са ти атрактивни, но да се радваш като малко дете, че акциите почнали да падат, че мажоритарят няма да отправи търгово и прочие е малко тъпо. Малко се получава работата на Вуте да му е зле. Пожелавам ти успех с покупките на 130 и 13 лева
Съжалявам!..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЧл. 149.
(8) (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2002 г.) Лице, което притежава пряко, чрез свързани лица и/или непряко по ал. 2 повече от половината от гласовете в общото събрание, няма право да придобива, включително чрез свързани лица или непряко по ал. 2, в рамките на една година акции с право на глас в количество, по-голямо от 3 на сто от общия брой акции на дружеството, без да отправи търгово предложение по чл. 149б. Алинея 5 се прилага съответно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИнтересно ,че не съм серозен..Напълно отговорно пиша!
А какво трябваше да направя ,ката се яви Батя и вербално заяви че смелите купуват и печелят двегодишни лихви за един час и останалите са ........След един час тези купилите над 160 с двегодищни лихви загубиха 4 годишни.... а Батя е продал на смелите...
никога не съм ползвам временната конюктура за да набутам форумци....
Аз пък съм страхливец и ще купувам на 130 и 13 лв... и то ако има смисъл..
Не е препоръка...
Коментар
-
Както се казваше в армията - "Всяка заповед е предпоследна"
ЗППЦК
Чл. 149а
(2) (Изм. - ДВ, бр. 39 от 2005 г.) Ако лицето по ал. 1 не регистрира търгово предложение в срок 14 дни след придобиването на броя гласове по ал. 1 (бел. моя - прехвърляна на границата от 90 процента), то е длъжно да уведоми акционерите, регулирания пазар и комисията за своите намерения да регистрира търгово предложение най-малко 3 месеца предварително. Лицето е длъжно незабавно да уведоми акционерите, регулирания пазар и комисията, в случай че намерението за търгово предложение отпадне, включително за причините за това.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСутринта хвърлях боб и гледах на кафе и излезна 135-137 за Мрежите и 13,3-13,5 за Продажбите....Само за днес ...
Има ли други желаещи с шесто чувство...
Не е препоръка.....http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
Коментар