Първоначално изпратено от хендехох
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кое е по-сигурна инвестиция - Меком, Фонд имоти, Зърнени храни или Енемона
Collapse
X
-
Имам 3 от 4 !
Всяко си има своя чар
ЕнемоГа отдавна я разлюбих, като направиха щуротията с Енергони. Много отчаян ход... и показателен. Добре че се отървах без загуба, след като бях купил "на дъното" при сипванията на индексния
Та идеята е че колкото повече фишчета имаш, си толкова по-близо до джакпота
Е, не бива да се изпада в крайности и в безнадеждни каузи де...Last edited by Батя; 19.07.2012, 20:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа сигурност Енемона- за спекулативен потенциал Меком
Ако оцелее Енемонката изглежда добра инвестиция - 4,5 при 6лв дивиденти и 10лв ликвидационна!!! Само че ако оцеле след тия финансови магии! Май по-добре е ФИ АДСИЦ - поне виждаш някакви сгради - макар и празни, а не някакво Енергони в отчетана Енемона!!!Last edited by tony1975; 19.07.2012, 19:07.
Коментар
-
Меком е на мода сега, даже и дивидент гласували чета.
Много е гот като има да вземаш ........
60 стинки броиката, 18 стинки дивидента ....направо при покупката си ударил поне 25% доходност .....хахахахаххахахаLast edited by markov; 19.07.2012, 17:06.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеТи какво предпочиташ лично - да те набият, да те окрадат, да те блъснат или да те изнасилят?
Ако не спечеля от боя, сигурно ще спечеля от изнасилването.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от хендехох Разгледай мнениеВсе пак търся нещо сигурно
дори и да не е с голяма доходност
и на 10 000% съм съгласен
Моля кажете
Коментар
Коментар