Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мираж ли е SOFIX под 100?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАми СОФИКС под сто би дал чудесни възможности за безрисково и дългосрочно инвестиране, според мен. Да видим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеВиждали сме го под 100 и без фалити на компании...
Работата е там,че връткат компаниите в индекса само и само да задържат някакво ниво...http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеБа*и, къде пък 100... Трябва да изпофалиргат половината компании ...
Работата е там,че връткат компаниите в индекса само и само да задържат някакво ниво...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеБа*и, къде пък 100... Трябва да изпофалиргат половината компании ...Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеБе на мен не ми се вярва да стигне, то пустиня, пустиня... Ама знае ли човек с толкова много пустиняци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВ пустинята май има най-много миражи
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеДраги съфорумници, предлагам да дискутираме този въпрос!
Коментар
Коментар