Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мираж ли е SOFIX под 100?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеВажното е, че посоката е ясна, а фрейма е "скоро", много скороНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПри тези нива има компании, които работят и дават сносен дивидент.
Само от групата на Софарма
Медика - 2.00 - 20 ст. печалба на акция, 15 ст. дивидент
Софарма Трейдинг - 1.80 - 21 ст. печалба на акция, 15 ст. дивидент
Софарма имат и те прилична печалба, ама няма да дадат сносен дивидент.
Монбат - 4.20 - 44 ст. печалба на акция, миналата година 17 ст. дивидент
М+С - 6.30 - 1.15 лв печалба на акция, 30 ст. дивидент
Каолин - 2.00 - 18 ст. печалба на акция, 8 ст. дивидент
Има и компании, които работят имат прилична печалба на акция, ама не дават дивидент.
ЕМКА - 1.40 - 15 ст. печалба на акция
Това са само от тези дето имам. Предполагам и другите форумци ще се включат с добри акции.
И това без да броим АДЦИСите дето дават по 10-20% дивидент тази година (догодина ще видим колко ще е).
Надявам се разбирате идеята.
Ако цените им на тези паднат 3 пъти - то ще си е рай направо за инвеститорите.
Разбира се при най-черния сценарий - разпад на ЕЗ, ЕС и пр. и всички се стискат и купуват само стоки първа необходимост - възможно е да го видим.
30 ст. би съответствало на моя ник Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Важното е, че посоката е ясна, а фрейма е "скоро", много скоро
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеПрогноза без таймфрейм не струва.
Коментар
-
При тези нива има компании, които работят и дават сносен дивидент.
Само от групата на Софарма
Медика - 2.00 - 20 ст. печалба на акция, 15 ст. дивидент
Софарма Трейдинг - 1.80 - 21 ст. печалба на акция, 15 ст. дивидент
Софарма имат и те прилична печалба, ама няма да дадат сносен дивидент.
Монбат - 4.20 - 44 ст. печалба на акция, миналата година 17 ст. дивидент
М+С - 6.30 - 1.15 лв печалба на акция, 30 ст. дивидент
Каолин - 2.00 - 18 ст. печалба на акция, 8 ст. дивидент
Има и компании, които работят имат прилична печалба на акция, ама не дават дивидент.
ЕМКА - 1.40 - 15 ст. печалба на акция
Това са само от тези дето имам. Предполагам и другите форумци ще се включат с добри акции.
И това без да броим АДЦИСите дето дават по 10-20% дивидент тази година (догодина ще видим колко ще е).
Надявам се разбирате идеята.
Ако цените им на тези паднат 3 пъти - то ще си е рай направо за инвеститорите.
Разбира се при най-черния сценарий - разпад на ЕЗ, ЕС и пр. и всички се стискат и купуват само стоки първа необходимост - възможно е да го видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеНе е възможно, защото в СОФИКС непрекъснато се вкарват и вадят емитенти с цел изскуствено подържане на по-високи стойности на индекса. Това са административни решения, а аз няма как да знам кога и какво ще щукне в кухата глава на някой чиновник.
Коментар
-
Не е възможно, защото в СОФИКС непрекъснато се вкарват и вадят емитенти с цел изскуствено подържане на по-високи стойности на индекса. Това са административни решения, а аз няма как да знам кога и какво ще щукне в кухата глава на някой чиновник.
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеМожеш ли да обвържеш прогнозата си с таймфрейм?
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеМожеш ли да обвържеш прогнозата си с таймфрейм?
След трета световна, земетресение от 9 по Рихтер или Първа освободителна албанска армия , напредва към София.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеОще в 2008г. ви казах, че целта при СОФИКС е 80, ама кой ли ме слуша?
Коментар
-
Още в 2008г. ви казах, че целта при СОФИКС е 80, ама кой ли ме слуша?
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеБа*и, къде пък 100... Трябва да изпофалиргат половината компании ...
Коментар
-
По скоро въпросът е Софикс под 250 ... Там е дъното а другото е малко като на седянка..... лакардии....
Трябва да се видят кога мога да гръмнат дългите на индексният и да следва разпродажби който не могат да бъдат поети от ДФ и дребните . Иначе борбата вече една година е за всяка стотна.....
така че моля да пуснете стоповете на индексният и ще видите до колко ще слиза. ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого си алчен, Пъпешов.
Така и трябва да бъде
Коментар
Коментар