IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Договорните Фондове - вече 5та година мъка, докога?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    А тези дето сме влезли през 2000 - 2001 при SOFIX 80p какви сме - динозаври???
    Хубави времена бяха. А по-късно при пика - по 700-800$ + на ден, и респектиращата корекция - по 100-ина $ дневно надолу, ама дългосрочно, бавно и мъчително.
    Винаги ще има балами. Ние да сме живи и здрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнение
      Точно за тях говоря!
      за Пайниър ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Portfolio Manager Разгледай мнение
        Къде ги има тази фодове, като резултатите и за консервативните и за агресивните са все едни и същи почти
        1.Какви са тези консервативни фондове с отрицателна доходност - ебаси консервативните инвестиции дето са направили
        2. Българските фондове ги забрави за следващите 150-300 години !!! Уж вече почнаха да инвестират навън,но ще има още много време докто се окопитят на чуждите пазари
        3. Погелдни чуждите договорни фондове на SGAM;RCM;Pioneer;фондовете предалгани от Пощенска Банка
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от cccccggggg Разгледай мнение
          Вие сте младежи. По-късно сте влезли. При такива като мен, влезли още 2006-2007.
          А тези дето сме влезли през 2000 - 2001 при SOFIX 80p какви сме - динозаври???
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Имам колега вложил 2007 в Пайниър каза че вече е на "+"
            аз лично купих във фондовете на ТиБиАй и ДСК през 2008 и още съм под вода!!!
            Точно за тях говоря!

Коментар

• Вие сте младежи. По-късно сте влезли. При такива като мен, влезли още 2006-2007, спадът е приблизително 50% /и не от 700 за жалост/. Решението е - преглъщаш загубата и теглиш каквото е останало. Ликвидирах си позициите в началото на годината. Без остатък.

Коментар

Историята ми е следната.

2008 вкарах едни пари - не голяма сума - някакви 700 лв., които ми бяха останали.
                и пета година ти се вълнуваш за някакви си 700 лева.. стига ве , майтапиш се ..а ако бяха 7000 лева.
                а иначе няма какво да се чудиш за фондовете .управлението на подобни фондове не е детска игра както много Портфолио Менажери си го мислеха

Коментар

• Имам колега вложил 2007 в Пайниър каза че вече е на "+"
                  аз лично купих във фондовете на ТиБиАй и ДСК през 2008 и още съм под вода!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнение
                    Добре разпределена инвестиция във фондовете с най-голям пазарен дял у нас, направена през 2008 носи до 5-6 % годишно!
                    Не е препоръка!
                    Дай пример?

Гледам ги:

2008 -30-40%

2009 +2-3%

2010 -10%

2011 -7-8%

2012 вече на -3-4%

Къде ги има тази фодове, като резултатите и за консервативните и за агресивните са все едни и същи почти

Коментар

Историята ми е следната.

2008 вкарах едни пари - не голяма сума - някакви 700 лв., които ми бяха останали.

2009

2010

2011

2012 - вече 5та година тези пари вървят надолу и надолу. Питам докога виждате този тренд да продължава? Не съм толкова притеснен за парите, колкото за идеята и тенденцията

Фондът, за който говоря, вече е тотално облозган - под 5 млн. лв. общи активи, а беше може би и над 80 млн. лв. силните години.

Спят ли тези хора се чудя?

Ами те за 5 г., дори инфлацията не успяха да следват поне
                      Добре разпределена инвестиция във фондовете с най-голям пазарен дял у нас, направена през 2008 носи до 5-6 % годишно!
                      Не е препоръка!

Коментар

• E, да, ама друго си е да ти губят парите професионално.

Коментар

• Договорните Фондове - вече 5та година мъка, докога?

Историята ми е следната.

2009

2010

2011

2012 - вече 5та година тези пари вървят надолу и надолу. Питам докога виждате този тренд да продължава? Не съм толкова притеснен за парите, колкото за идеята и тенденцията

Фондът, за който говоря, вече е тотално облозган - под 5 млн. лв. общи активи, а беше може би и над 80 млн. лв. силните години.

Спят ли тези хора се чудя?

Ами те за 5 г., дори инфлацията не успяха да следват поне
                        Working...
                        X