IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дойде ли време за теглене на кредит за покупки на БФБ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
    не четеш вуйка, не четеш какво съм писал.
    Чета,чета аз , просто акцентирах на това ти изречение по специално,без да се заяждам
    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Ти вече сам ли си говориш бре?
      Казал съм на човекът, че след месец и половина ще му отговоря - така и правя.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
        Aми в такъв случай какво го мислиш още , те БГ мажоритарите само такива
        като теб чакат , мислещи си че "контролират играта"
        не четеш вуйка, не четеш какво съм писал.

Коментар

Играя там където имам самочувствието, че контролирам играта...
          Aми в такъв случай какво го мислиш още , те БГ мажоритарите само такива
          като теб чакат , мислещи си че "контролират играта"
          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            Може....но не и БФБ
            що не? Сега чета тука акциите падали и стрували някакви стотинки. За съжаление не съм завършил УНСС за да ги разбирам. Играя там където имам самочувствието, че контролирам играта...

Коментар

• Може....но не и БФБ
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Какво папкане...че нете разбрах....и какво хапна .Пиян лиси че ,ченети разбирам?
                Не става само с папкане, трябва и акъл. Давам ти нагледен пример да може да схванеш: Ако имаш бизнес който ти носи печалби и можеш да отделиш например 5% за да плащаш лихви, какъв е проблема да вземеш кредит и да го разиграеш рисково????

Коментар

Винаги вземайте кредит от банката сима.

о
                  Само едно оточнение взимай ако знаеш че няма да го връщаш познавам такива хора ама това е друга приказка в противен случай не е много удачна идея да се взима кредит ама ти си знаеш истински бизнес се върти единствено и само със собствен капитал освен ако играта не е друга пране на пари или друго или по друго

Коментар

• Какво папкане...че нете разбрах....и какво хапна .Пиян лиси че ,ченети разбирам?

Коментар

От това по тъпа идея небях Чувал
                      Тъпа-остра това е. Рискувах - спечелих. Ти за рисков капитал чувал ли си?
                      Рискуваш : печелиш. Ако загубиш другите дейности покриват загубите. Амо то само с папкане нестава....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Да, ама зависи какво ще си земеш и каква лихвица по твоят кредит ще плащаш.
                        Ти вече сам ли си говориш бре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          На този въпрос бих ти отговорил след около месец и половина.
                          Да, ама зависи какво ще си земеш и каква лихвица по твоят кредит ще плащаш.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Кво ти кажа, тъпа идея само си отговори след колко време ги чакаш тези 200% и после се замисли идеята оферта ли е или не - да не стане така че да шиткаш акции воден от ликвидни проблеми след време
                            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• От това по тъпа идея небях Чувал

Коментар

• Кредит от банка винаги е хубаво да се тегли. На тези дето пишат им препоръчвам един месец да изтеглят ей така 5-6 бона от лихвар на 7% на месец, след това ще тичат да се редят на опашка пред банката.

Винаги вземайте кредит от банката и влагайте парите в злато(като мен), в акции, метали, в суровини, в имоти. Теглите хартийки които на другия ден стават още по-безполезни хартийки, а лихва 14-18% на година е съвсем поносима.

А тези дето не теглят стоят си в къщи гризат си ябълки, гледат как другите правят пари и завиждат ли завиждат. Без риск разбира се не става или печелиш на фулл или губиш... малко

Коментар

Working...
                                X