Първоначално изпратено от ivancholak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дойде ли време за теглене на кредит за покупки на БФБ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТи вече сам ли си говориш бре?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеAми в такъв случай какво го мислиш още , те БГ мажоритарите само такива
като теб чакат , мислещи си че "контролират играта"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеИграя там където имам самочувствието, че контролирам играта...
като теб чакат , мислещи си че "контролират играта"Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеМоже....но не и БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеКакво папкане...че нете разбрах....и какво хапна .Пиян лиси че ,ченети разбирам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
Винаги вземайте кредит от банката сима.
о
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеОт това по тъпа идея небях Чувал
Рискуваш : печелиш. Ако загубиш другите дейности покриват загубите. Амо то само с папкане нестава....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, ама зависи какво ще си земеш и каква лихвица по твоят кредит ще плащаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНа този въпрос бих ти отговорил след около месец и половина.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Кредит от банка винаги е хубаво да се тегли. На тези дето пишат им препоръчвам един месец да изтеглят ей така 5-6 бона от лихвар на 7% на месец, след това ще тичат да се редят на опашка пред банката.
Винаги вземайте кредит от банката и влагайте парите в злато(като мен), в акции, метали, в суровини, в имоти. Теглите хартийки които на другия ден стават още по-безполезни хартийки, а лихва 14-18% на година е съвсем поносима.
А тези дето не теглят стоят си в къщи гризат си ябълки, гледат как другите правят пари и завиждат ли завиждат. Без риск разбира се не става или печелиш на фулл или губиш... малко
Коментар
Коментар