IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дойде ли време за теглене на кредит за покупки на БФБ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
    Други позиции имат доста по-висок потенциал, според мен
    Рискът при тях е съответно по голям,а колегата говори за ипотека на жилище

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
      Смятам.Според мен ликвидационната ще е над 2,60.Мнение не е препоръка.
      Други позиции имат доста по-висок потенциал, според мен

Коментар

Данъка смяташ ли го?
        Смятам.Според мен ликвидационната ще е над 2,60.Мнение не е препоръка.

Коментар

Има още 15% в него.НЕ Е ПРЕПОРЪКА
          Данъка смяташ ли го?

Коментар

Ти колко очакваш да стане ЕЛАРГ-а?
            Има още 15% в него.НЕ Е ПРЕПОРЪКА

Коментар

ELARG защо не??
              Ти колко очакваш да стане ЕЛАРГ-а?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Заслужава ли си да ипотекирам мой имот оценен на 145К евро, след което да инвестирам в МЕКОМ ?
                ELARG защо не??

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Заслужава ли си да ипотекирам мой имот оценен на 145К евро, след което да инвестирам в МЕКОМ ?
                  Ми то този имот докато ти дадат 20К за него Меком ще е фалирал бре

Коментар

• файда

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                      Аз между 2001 и 2007 г. при бичата вълна на БФБ, увеличих вложения си капитал 320 пъти!!! Или 32 000% ако някой го иска така
                      А след това 2007-2008?

Коментар

• Както писах по-долу, най-важен е тайминга.
                        Аз между 2001 и 2007 г. при бичата вълна на БФБ, увеличих вложения си капитал 320 пъти!!! Или 32 000% ако някой го иска така За тоя период Софикс се качи 24 пъти. Как става тоя номер ако няма ливъридж съчетан с активна търговия?!
                        Умната момчета!
                        Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                          Не, не е дошло такова време и няма и да дойде. Инвеститор, който инвестира пари на кредит е понятие съществуващо само в Бантускотия. Реално това не е никакъв инвеститор, а просто един средно статистически БГ Бълбукар.
                          Аз не искам да развалям хортувката, ама ония ми ти с ливъриджа и подобните - те какви са?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                            Не, не е дошло такова време и няма и да дойде. Инвеститор, който инвестира пари на кредит е понятие съществуващо само в Бантускотия. Реално това не е никакъв инвеститор, а просто един средно статистически БГ Бълбукар.
                            извинете кредита за какво се взема, само за покупка на телевизор ли?

Коментар

• Не, не е дошло такова време и няма и да дойде. Инвеститор, който инвестира пари на кредит е понятие съществуващо само в Бантускотия. Реално това не е никакъв инвеститор, а просто един средно статистически БГ Бълбукар.
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Казал съм на човекът, че след месец и половина ще му отговоря - така и правя.
                                Видях, че отговаряш на себе си и се притесних

Коментар

Working...
                                X