Първоначално изпратено от rinaa1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как България бе прецакана 2 пъти за последните 20 г. от Световната финансова мафия
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнениеРинчееее, от кучетата ли са тези парички?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнениеПрез ръцете ми минават около 15 хил . лв . всеки ден и сега като се замислих - наистина нови банкноти скоро не съм виждала . Отбелязвам го просто като факт .
Коментар
-
[QUOTE=mia11;1059251420]Първоначално изпратено от R.A.T.M. Разгледай мнениеКой те знае теб на икономическата карта на света бе момче?!?
Дедо ни Сорос
Коментар
-
Първоначално изпратено от irish Разгледай мнениеМного готина тема. По едно време си помислих да не съм в Бисери и Вицове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАз ви казах от какво е - няма нови пари , а само износ на капитал от БГ последните години и като цяло съм сигурен че парите в обръщение - тези които се въртят сред обикновеното население и фирми, са се свили драстично предполагам - и на никой не му пука за това
А виждаме какво е в САЩ, чичо Бен ги замеря американците с пари , като им ги вхърля директно с хеликоптер, както се казва, а нас ни морят , това е истинта
Огледайте се кой е най-разпространения бизнес скорео време - бързи кредити и рискови кредити - на супер високи лихви - това е пак щото няма пари в обръщение
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение...и в кое точно е прав геко , че световните мафиоти един път (96-97 г.) ни позволиха да "печатаме" изобилно хартии за да ни се такова мамата и 10 г. по късно същите мафиоти ни забраняват да печатаме изобилно хартии пак за да ни се такова мамата.... те ни наложиха валутния борд за да ни таковат мамата , те назначиха Герб да ни управляват за да ни се такова мамата , само леко изтърваха нещата 2001 - 2008 г. когато оставиха комунягите да ни управляват за да можем малко да си отдъхнем.... сега като ни се такова мамата хубаво пак ще пуснат комунетата да си отдъхнем малко , да позабогатеем дет се вика.... Този момент ли чакаш бабке съни ..Ето сега звъня на световните мафиоти да им кажа да спрат да ни таковат мамата , да направим едни предсрочни избори , да си "изберем" комунягите , че червените бабки ( сънита) имат нужда малко от отдих....
За последно променено от X_Y : Днес в 15:10
Много ясно съм написала, че Геко е прав в наблюденията си, но прави грешки в изводите си!!!
Наблюденията му, че има износване в банкнотите в обръщение и по-малко нови.
Ако си скаран със ститистиката, можеш и индиректни способи да ползваш.
Например, попитай някоя касиерка, било то в банка или в по-голяма фирма...
По-долу съм посочила и някои причини за това...
Между другото, най-голямо количество пари като номинално изражение има през 2008-ма...А цикличната сезонност си е нещо нормално за паричното обръщение, аи не го намирам за водеща причина за това, което коментирам.
Изводите на Геко са си друга работа ...
И по-долу си позволих да използвам точно твоя подход, но за разлика от теб добавих и отговор по същество.
Докато ти си едно мрънкало - има ли тема, в която някой с нещо да не е бил съгласен с водената денс политика и ти да си се заял, че нищо не разбира от икономика, че е комунист...или че е баба(баба е майка ти)?....Обидите ти и празнословието са 99% от писанията тиLast edited by X_Y; 27.04.2012, 17:43.
Коментар
-
Абсурдна тема, още по-абсурдни коментари за стари банкноти и печатане на пари - има Закон за Валутния борд - прочетете си го, за да ви стане ясен момента с печатането ...
Що се отнася до Световната мафия - по-голяма глупост не бях чувал! Кой те знае теб на икономическата карта на света бе момче?!? Това, което се случи през последните 20 г. е чисто и просто преминаване на държавното богатство в ръцете на управляващите преди '89 и техните наследници ... И това е нещо съсвсем логично, понеже този строй преди '89 не предполагаше онаследяване на власт, привилегии и собственост ... Единствената възможна опция за запазване, разбирай онаследяване, на цялата тази власт, собственост и т.н., е възможна само при демокрация ... И така, нашите нови капиталисти - бивши комунисти си спретнаха една измислена революцийка, оставяйки простия народ да цъка с език:"Как стана така?" ... Ами ще стане ... Защото революция се прави с кръв ... "Нежна революция" имало ... Че то това е оксиморон ... като "мила екзекуция", както се изрази Светльо Хиподилски преди време ... И оттук - всички кинти представени като ПЧИ са изнесените преди време кинти, внасяни от бащите, майките, бабите и дядовците ви в ПФ за тия 45 години ... Та престанете с тия глупости - световнат мафия и БГ ... Тя световната мафия се занимава с далеч по-доходоносни дейности, та с БГ ли ще си играе?!?! ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЩом всички го правят и ние трябва да го правим!
Ние със сигурност няма да се оправим (кога ли е било я).
Ама със сигурност ще си сближим нивото с доста голяма част е Европата, понеже тепърва ще видят големия. И много ще ги БОЛИ.
Ний сме си навикнали
Коментар
Коментар