IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗАСПАЛИТЕ ДРУЖЕСТВА

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ZARYA може да се окажа ракета .

Първоначално изпратено от finansa Разгледай мнение
    ZARYA!!!Не е шит,просто спинка...
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Не се стеснявайте, разкажете си портфейлите, митарствата и мъката!
      Или по-добре да задам въпроса обратно - "Кое ви е най-незаспалото дружество в портфейла"
      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Това не беше ли гушнало букета след 2008 ??
        Бяха забавили един падеж на облигации,май...Но отдавна спрях да се интересувам и станах "дългосрочен"...

Коментар

• Първоначално изпратено от finansa Разгледай мнение
          ZARYA!!!Не е шит,просто спинка...
          Това не беше ли гушнало букета след 2008 ??
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
            Във Вазелин АД съм директно аll-in.... Ситуацията е win-win....
            "Самтаймс - уин, самтаймс - люн..."
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Те спекулантите и инвеститорите на борсата ни са си заспали от край време. защото е очевидно че няма как борсата да е заспала - могата да заспят само участниците на нея

Но заспалите дружества на нея ще са още дълго спящата красавица. Някой може и да не са точно красивичи, а други да са си направо умрели.

когато все пак търговията тръгне - а тя ще тръгне - това ще повлияе основно на ликвидните дружества. Вече няма идиоти които да помпат някакви дружества с 1 милион фрий флоут. Или поне се надявам да няма вече такива идиоти, защото иначе нищо няма да влезло в мозъците им от 2007 насам. Макар че като се замисля то борса без смели инвеститори в нисколиквидни акции, ще си загуби очарованието

Коментар

• Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнение
                Фори, бъди по-снизходителен към Геко, моля!
                Момчето все още не е инвестирало във Вазелин АД.
                Във Вазелин АД съм директно аll-in.... Ситуацията е win-win....
                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Фори, бъди по-снизходителен към Геко, моля!
                  Момчето все още не е инвестирало във Вазелин АД.
                  Last edited by KoMetov; 18.04.2012, 10:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                    Не съм се ушил, а съм инвестирал
                    И никога няма да ти продам на такива цени
                    В такъв случай не си инвеститор, а колекционер. Има ли някаква нумизматична стойност тази колекция? Има ли на кого да я завещаеш?
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Защо да няма?... Има! Предложи боклуците в които си се ушил на 30% по-ниско и може да се намери някой да ги купи...

Ако ще ми спориш че това не е реалната цена за да продаваш толкова "ниско", по-добре помисли, защо рИват само онези които са купили акции и не могат да ги продадат, а онези които са продали и искат /евентуално/ да купят си траят и са доволни?!...
                      Не съм се ушил, а съм инвестирал
                      И никога няма да ти продам на такива цени

Ще продам някой ден, когато ти и някои други ще си разваляте депозитите и ще се чудите къде да си наврете шумата, която по предназначение освен за харчене и за инвестиране за нищо друго не става .

Е, някои като теб си мислят, че шумата ттябва да стои по банки и в злато - идва и вашия ред да се опарите
                      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                        На тази борса реално няма пазар
                        Защо да няма?... Има! Предложи боклуците в които си се ушил на 30% по-ниско и може да се намери някой да ги купи...

Ако ще ми спориш че това не е реалната цена за да продаваш толкова "ниско", по-добре помисли, защо рИват само онези които са купили акции и не могат да ги продадат, а онези които са продали и искат /евентуално/ да купят си траят и са доволни?!...
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Заспалата борса е по-правилната тема

На тази борса реално няма пазар

Дори и формално БФБ да предлага платформа, след като няма активна дейстност от страна на брокерите - няма брокеридж на БФБ - 272 844 лева оборот на ден - означава само едно - борсата не е средище за сделки
                          Цените на акциите също не показват никакъв фундамент

Така, че

ЗАСПАЛАТА БОРСА
                          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• ZARYA!!!Не е шит,просто спинка...

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                              Виж първо отчетите на ДФ и ПФ
                              ...Стандарт !?
                              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                                Да си поговорим за шитовете. Кой и какви ги държи
                                Виж първо отчетите на ДФ и ПФ
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X