Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗАСПАЛИТЕ ДРУЖЕСТВА
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТова не беше ли гушнало букета след 2008 ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от finansa Разгледай мнениеZARYA!!!Не е шит,просто спинка...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеВъв Вазелин АД съм директно аll-in.... Ситуацията е win-win....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Те спекулантите и инвеститорите на борсата ни са си заспали от край време. защото е очевидно че няма как борсата да е заспала - могата да заспят само участниците на нея
Но заспалите дружества на нея ще са още дълго спящата красавица. Някой може и да не са точно красивичи, а други да са си направо умрели.
когато все пак търговията тръгне - а тя ще тръгне - това ще повлияе основно на ликвидните дружества. Вече няма идиоти които да помпат някакви дружества с 1 милион фрий флоут. Или поне се надявам да няма вече такива идиоти, защото иначе нищо няма да влезло в мозъците им от 2007 насам. Макар че като се замисля то борса без смели инвеститори в нисколиквидни акции, ще си загуби очарованието
Коментар
-
Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнениеФори, бъди по-снизходителен към Геко, моля!
Момчето все още не е инвестирало във Вазелин АД.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеНе съм се ушил, а съм инвестирал
И никога няма да ти продам на такива цениСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащо да няма?... Има! Предложи боклуците в които си се ушил на 30% по-ниско и може да се намери някой да ги купи...
Ако ще ми спориш че това не е реалната цена за да продаваш толкова "ниско", по-добре помисли, защо рИват само онези които са купили акции и не могат да ги продадат, а онези които са продали и искат /евентуално/ да купят си траят и са доволни?!...
И никога няма да ти продам на такива цени
Ще продам някой ден, когато ти и някои други ще си разваляте депозитите и ще се чудите къде да си наврете шумата, която по предназначение освен за харчене и за инвестиране за нищо друго не става .
Е, някои като теб си мислят, че шумата ттябва да стои по банки и в злато - идва и вашия ред да се опаритеThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеНа тази борса реално няма пазар
Ако ще ми спориш че това не е реалната цена за да продаваш толкова "ниско", по-добре помисли, защо рИват само онези които са купили акции и не могат да ги продадат, а онези които са продали и искат /евентуално/ да купят си траят и са доволни?!...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Заспалата борса е по-правилната тема
На тази борса реално няма пазар
Дори и формално БФБ да предлага платформа, след като няма активна дейстност от страна на брокерите - няма брокеридж на БФБ - 272 844 лева оборот на ден - означава само едно - борсата не е средище за сделки
Цените на акциите също не показват никакъв фундамент
Така, че
ЗАСПАЛАТА БОРСАThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеВиж първо отчетите на ДФ и ПФНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеДа си поговорим за шитовете. Кой и какви ги държиНе-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар