Първоначално изпратено от riddle*
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се влиза в търговията на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМоже чрез интернет, може и чрез брокер. Отиваш при някой инвестиционен посредник и там ще ти разяснят всичко.
Това удебеленото да се чете - там ще те успят за да ти вземат парите.
Коментар
-
Лесно се влиза в търговията на БФБ. И после .... колкото повече си на БФБ все по-лено ти влиза. Идва момента в който претръпваш и като във вица викаш "еби и не питай"......
Въпросът е не дали лесно се влиза, а лесно ли се Излиза от БФБ !!!
Първоначално изпратено от Kemanow Разгледай мнениеОт доста време чета за БФБ и за компаниите които участват,та ми стана интересно дали бих могъл да вляза в търговията в този сегмент. Ако може да ми разясните, ще съм благодарен!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kemanow Разгледай мнениеЧрез интернет ли се търгува,как .Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kemanow Разгледай мнениеЧрез интернет ли се търгува,как . Съвсем бос съм в това отношение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kemanow Разгледай мнениеAз съм сериозен затова помолих да ми разясните ако може колко големи са рисковете с какви пари се влиза и изобщо как се влиза а и как се излизаМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеТо лесно се влиза, ами после как се излиза ...
Това ако беше дуел за златни долари, като нищо съм умрял вечеCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kemanow Разгледай мнениеОт доста време чета за БФБ и за компаниите които участват,та ми стана интересно дали бих могъл да вляза в търговията в този сегмент. Ако може да ми разясните, ще съм благодарен!!!!Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
Коментар