Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индекси на БФБ- София АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеНе знам какъв идиот трябва да си , че да включиш в софикс фонд, който доброволно ще се самоликвидира, а да не говорим за Енергони и БГ30....има още и още, но парашутистите от БФБ трябва да отчитат дейност.
спирам с коментарите по темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедемек 3 дружества на тим влязоха в индекса!?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГрешка !
Към БТН имам интерес от 2005 г. ,към Еларг от Нова година....
Това че следя маркета не значи че съм по равен а по пресметлив . По равен е този който купува в 12 без една минута преди на излезе решението .....на сигурно вчера
Поздрави!Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеОтносно споменатите дружества, чудех се на база на какво имаше толкова силен интерес към тях в последно време. А като излезе и новината с индексите, получих и съмнения от подобно естество, за което си написал.
Към БТН имам интерес от 2005 г. ,към Еларг от Нова година....
Това че следя маркета не значи че съм по равен а по пресметлив . По равен е този който купува в 12 без една минута преди на излезе решението .....на сигурно вчера
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКато гледам търговията при Еларг и БТН днес и в сравнение с вчера се навява едно съмнение че някой е бил по равен от равните. Сиреч е знаел за промяната на индексите преди всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКато гледам търговията при Еларг и БТН днес и в сравнение с вчера се навява едно съмнение че някой е бил по равен от равните. Сиреч е знаел за промяната на индексите преди всички.Не е препоръка
Коментар
-
Има ли грешка при БГ 30 ?
извадка от правилата за определяне на индексите:
6. При повече от две компании от една икономическа група, отговарящи на условията по т. 4, до класацията по т. 5 се допускат само двете емисии на компании с най-голяма пазарна капитализация.
1.Хим
2.ЦКБ
3.Химснаб
4.Холдинг Варна
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеИзобщо някой дава ли си сметка, че активите на Енергони са всъщност 550 милиона права върху не материална собственост под формата на патенти за строеж на вятърни мелници.
Общо книжа Енергони 547 563 000 броя акции
И най-забавното търгува се на 4 пъти над стойността си
Предлагам дружеството да се включи в Sofix след като се извади Еларг от там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеПредлагам дружеството да се включи в Sofix след като се извади Еларг от там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеСпоред мен цялото ръководство на БФБ трябва да бъде уволнено моментално, това са абсолютни безумци!
ОСТАВКА! ОСТАВКА!
Коментар
-
Изобщо някой дава ли си сметка, че активите на Енергони са всъщност 550 милиона права върху не материална собственост под формата на патенти за строеж на вятърни мелници.
Общо книжа Енергони 547 563 000 броя акции
И най-забавното търгува се на 4 пъти над стойността си
Предлагам дружеството да се включи в Sofix след като се извади Еларг от там.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕбати и бозавите индекси. Смях в залата.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
Коментар