If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам какъв идиот трябва да си , че да включиш в софикс фонд, който доброволно ще се самоликвидира, а да не говорим за Енергони и БГ30....има още и още, но парашутистите от БФБ трябва да отчитат дейност.
спирам с коментарите по темата
Берта,тук наистина е спазен Закона.Ликвидация има ,когато се впише.Няма да се учудя ако назначат едно извънредно ОСА и решата,че поради пазарната ситуация и моментните цени на земята....ликвидацията да се отложи.Виж за Енергони съм съгласен напълно,,,
Грешка !
Към БТН имам интерес от 2005 г. ,към Еларг от Нова година....
Това че следя маркета не значи че съм по равен а по пресметлив . По равен е този който купува в 12 без една минута преди на излезе решението .....на сигурно вчера
Поздрави!
Точно това имах предвид. Като казвах "имаше" не го отнасях конкретно към теб, а "имаше на пазара" Грешно си ме разбрал. Знаем те, че се заигравш с табаците от сума време.
Относно споменатите дружества, чудех се на база на какво имаше толкова силен интерес към тях в последно време. А като излезе и новината с индексите, получих и съмнения от подобно естество, за което си написал.
Грешка !
Към БТН имам интерес от 2005 г. ,към Еларг от Нова година....
Това че следя маркета не значи че съм по равен а по пресметлив . По равен е този който купува в 12 без една минута преди на излезе решението .....на сигурно вчера
Поздрави!
Като гледам търговията при Еларг и БТН днес и в сравнение с вчера се навява едно съмнение че някой е бил по равен от равните. Сиреч е знаел за промяната на индексите преди всички.
Като гледам търговията при Еларг и БТН днес и в сравнение с вчера се навява едно съмнение че някой е бил по равен от равните. Сиреч е знаел за промяната на индексите преди всички.
Относно споменатите дружества, чудех се на база на какво имаше толкова силен интерес към тях в последно време. А като излезе и новината с индексите, получих и съмнения от подобно естество, за което си написал.
Има ли грешка при БГ 30 ?
извадка от правилата за определяне на индексите:
6. При повече от две компании от една икономическа група, отговарящи на условията по т. 4, до класацията по т. 5 се допускат само двете емисии на компании с най-голяма пазарна капитализация.
1.Хим
2.ЦКБ 3.Химснаб
4.Холдинг Варна
Изобщо някой дава ли си сметка, че активите на Енергони са всъщност 550 милиона права върху не материална собственост под формата на патенти за строеж на вятърни мелници.
Общо книжа Енергони 547 563 000 броя акции
И най-забавното търгува се на 4 пъти над стойността си
Предлагам дружеството да се включи в Sofix след като се извади Еларг от там.
Това Балони АД още ли не се е спукало Барем една перка построиха ли ? Или още чакат да си наберат 2та милиарда капитал
Изобщо някой дава ли си сметка, че активите на Енергони са всъщност 550 милиона права върху не материална собственост под формата на патенти за строеж на вятърни мелници.
Общо книжа Енергони 547 563 000 броя акции
И най-забавното търгува се на 4 пъти над стойността си
Предлагам дружеството да се включи в Sofix след като се извади Еларг от там.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар