Първоначално изпратено от dosadnik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фалира ли вече България ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе е така ...
Обявиха няколко полски партиди за незаконни и спряха целият внос от там за пълна проверка а поляците се жалваха ама нашите им резнаха крилцата че у нас само българските са качествени и кокошките щастливи и дотам яицата си отидоха .... и сега ох! искаме си ги пак...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеПолския внос никога не е бил забраняван , все пак това е страна от ЕС .
Просто някой изкупи бг яйцата и спря полския внос нарочно, че да прави спекула
Още ли не ви стана ясно, язък ви за дипломите
Обявиха няколко полски партиди за незаконни и спряха целият внос от там за пълна проверка а поляците се жалваха ама нашите им резнаха крилцата че у нас само българските са качествени и кокошките щастливи и дотам яицата си отидоха .... и сега ох! искаме си ги пак...
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЗащо още не са пуснали полския внос? Като не можем да произвеждаме ефективно, наш си проблем, това е пазара!
Просто някой изкупи бг яйцата и спря полския внос нарочно, че да прави спекула
Още ли не ви стана ясно, язък ви за дипломите
Коментар
-
кОпувайте шоколадови,
на същага цена са,
а има и играчка Фатре
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЗащо още не са пуснали полския внос? Като не можем да произвеждаме ефективно, наш си проблем, това е пазара!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsда не ти пречи някой банан
- Нане, знаеш ли, кога че се събудиш с един лев между краката?
- Не знам, Вуте.Кога?
- Кога яйцата станат по 50 стотинки!...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
ще емитира нов дълг,
с който ще покрие стария
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИдея нямам. Като слушам ДянкоФ сме цъфнали и вързали. Едни осемстотин и кусур милиона евраци трябва да се плащат, но Дянкав явно ги има в кеш, щом и ДДС ще намалява Нещо ми пречи да мисля напоследък
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИдея нямам. Като слушам ДянкоФ сме цъфнали и вързали. Едни осемстотин и кусур милиона евраци трябва да се плащат, но Дянкав явно ги има в кеш, щом и ДДС ще намалява Нещо ми пречи да мисля напоследък
От сребърния фонд бе. То с тях и без тях се тая. Тиквоча каза, туй са пенсии за 2 месеца. За никъв не са. А и погледни реално. Ако ги дадем на пенсионерите за 2 месеца по некви там 100 тина лева, кво ше си купят. Виж ако намерим начин тези кинти да ги земат примерно 5-6 човека съвестни ГЕРБерасти, какво нещо ще могат да си купят.
Мислиш глобално, мисли локално!Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Фалира ли вече България ?
Виждам какви ли не теми за фалит на Гърция, ЕС, САЩ и кой ли не. НО не виждам тема която най-много би трябвало да ни вълнува, а именно - Фалира ли вече България?
Тази сутрин в ефира на bTV премиерът каза неща, които лично мен не ме учудват, но са изключително тревожни и притеснителни.
Вече се говори за повторение на "Виденовата зима", ясно е че парите от "Сребърният фонд" ще бъдат изхарчени за бюджетни дупки, инфлацията започна да скача, а експортът на България да намалява.
Та чудя се аз, Фалира ли вече България ?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар