IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Страница на БФБ за кьопави акции... всички там ли са кьопави?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оно се е видяло, че я че си кажем пръв.

Дръжа

- Златни жабоци;
    - Саламаджийски;
    - Бинтаджийски акции.

Третата ми е от любимите от десетина години, втората има гарантиран дивидент 18%, пръвата - дивидентна доходност 15% (спрямо настоящата цена и ако бъде гласуван дивидент равен на предишният).

Кьопави акции - дума да няма.

Гигов - това е смисълът на моята тема - да подчертая, че нисколиквидността не значи автоматическа кьопавост.
    Last edited by Императорът; 02.03.2012, 23:19.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Там ти е грешката.

Ного ткато тебе съм видял - дето пускаха хилещи се човеченца, ама после се набутаха - Шеста-Седма година... ама буквално набутаха...
      Който играе се набутва, който не игра не се

Аз както казах, акции на БФБто нямам , и не смятам и да имам

Коментар

Та-а-а - кой к`ви кьопави акции държи - я си признайте?
        Ама Импе! Как да познайм кои са "кьопавите" акции в портфейла, чи да признайм? Ами ако от кьопавите утре спечелим? Или от читавите загубим?
        То в БГ-то какво ли е читаво?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
          Аз на БФБ акции дори и на някакво демо не бих си купил
          Там ти е грешката.

Ного ткато тебе съм видял - дето пускаха хилещи се човеченца, ама после се набутаха - Шеста-Седма година... ама буквално набутаха...

Коментар

Па они мъкнат бе... В около 348 наши обекта из България - мъкнат секи ден...

Аз на БФБ акции дори и на някакво демо не бих си купил
            Всъщност да си призная, заради това се и регистрирах тук - да видя кой колко се е набутал
            Не стига, че 96-7 ви взеха жетончетата банките, ами сега някой хора доброволно си ги "подариха" на разни чичковци с бради и без бради

Не народ, а мърша - както е казал поетът
            Last edited by dosadnik; 02.03.2012, 22:55.

Коментар

Стига бе, Чичов - тъкмо Саламаджийницата стана ракета...

Я секи да си каже - колко кьопави акции има в портфейлът? Аз имам три...
              Да бе да....Ще мълча като комунист на разпит....не признавам......

Коментар

• Па они мъкнат бе... В около 348 наши обекта из България - мъкнат секи ден...

Коментар

• Миташки, купи си акции на некое предприятие за вторични суровини - мангалите ще снасят постоянно, нема да останеш гладен и ти

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Всички акции, които се търгуват под номинала да са аут от борсата.....Да минават в непубличните дружества....

пп. Ще загубя 120К, но важно е да има правила в играта....
                    Стига бе, Чичов - тъкмо Саламаджийницата стана ракета...

Я секи да си каже - колко кьопави акции има в портфейлът? Аз имам три...

Коментар

• Всички акции, които се търгуват под номинала да са аут от борсата.....Да минават в непубличните дружества....

пп. Ще загубя 120К, но важно е да има правила в играта....

Коментар

• Импе, бало си е мамата или какво се казава БаСе мамата с тези дружества

Ами такива са да ти кажа, честно - няма финансов интерес там
                        There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Страница на БФБ за кьопави акции... всички там ли са кьопави?

http://www.basemarket.bg/

Медика?
                          Заложни къщи?
                          Складова техника?

Има и други, дето си струват....
                        Working...
                        X