Първоначално изпратено от msimov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Страница на БФБ за кьопави акции... всички там ли са кьопави?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Аз от обикновените акции имам малко.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Ха-ха - Досадников, мечтай си. Дивидентът от обикновените акции няма да секне по една елементарна причина - те са почти изцяло в ръцете на мажоритарите. Вярваш ли, че те доброволно ще се лишат от 5-6 цифрен доход, само за да прецакат някой и друг дребен акционерин? Не мисли, че заплатите им са големи - например последният път гласувахме заплатата на новата директорка Ирен - хич не е голяма като за директорка... за разлика от дивидентчето и
Аз от обикновените акции имам малко.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеДобре , че от БФБ се смилиха над "инвеститорчета", че да им направят тоя сайт, белким на някой му светне лампата най-накрая“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЯ кой бил там.
6SOA София Комерс-Заложни къщи АД-София
И после ще си говорим как обявяването на дневната търговия на 5 места не се отразява на пазара.
Печалбата на София Комерс - Заложни къщи АД намалява с 575 хил. лв. на годишна база до 2,52 млн. лв. за 2011 г.Разходите за възнаграждения на София комерс-ЗК се увеличават с 97% на годишна база до 2,73 млн. лв. през 2011 г.
Общо активите на дружеството са за 10,3 млн. лв. в края на годината спрямо 10,5 млн. лв. началото на периода.
Дружеството си е точно за набълбук-маркета.
Добре , че от БФБ се смилиха над "инвеститорчета", че да им направят тоя сайт, белким на някой му светне лампата най-накрая
Коментар
-
10X за заглавието.
Ами ето какъв е резултата с разделянето. Хората ще смятат, че там са кьопавите акции и от зле става още по-зле.
А тези които имат интерес няма да смеят да купят от там заради опасения, че не всички хора виждат търговията с тези емисии а само една по-мачка част.
Аз лично предлагам дневната търговия да се съобщава в 5 сайта и така вероятно на дружествата в първия сайт ще им се качи ликвидността.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Ми ще избягат та, като не им плащат...
Нищо, нека оловцето си седи в земята - няма да мухляса. Някой ден ще пратим хъхряци-криминални престъпници да го копат - без заплати, само срещу комат хляб.
Баси пазарната капитализация - ха-ха-ха-ха.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко извадят златце - ще поразсъждавам по въпросът.
Те работниците си биха камшиците вече.
Чакай, чакай, скоро може и налъмите да църфнат
Пазарна капитализация 1 411 222 990.30 BGN
1 411 222 990.30 лв разтворени във въздуха
1 411 222 990.30 лв потънали някъде неизвестно къде
с 1 411 222 990.30 лв са по-богати чичковците с бради
с 1 411 222 990.30 лв сте по бедни вие
Айде честит 3ти Март на всички участници на набълбук-маркет
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеАз за оловно-цинковата прецаквация говоря
Химкото може да го купят ПИБ чрез некое дъщерно дружествоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДосадников - то цялото Химко не струва 7 стинки, бе...
Химкото може да го купят ПИБ чрез некое дъщерно дружество
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИмпе, земи малко от убавия сегмент - ей Полимери
Може и от тея Кърджалийските
Днеска гледам вече ги купуваха на 7 стишки
Коментар
Коментар