IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Страница на БФБ за кьопави акции... всички там ли са кьопави?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    Което говори, че доверието ти в борсата е намаляло щом търсиш повече сигурното.
    Не - аз никога не бил рисков играч. Никога не съм купувал химковици напримерно, макар да знам мнозина, спечелили доста от врътки на химковици.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• По-тъп уебсайт не съм виждал откак навремето си играех с HTML и правех някакви простотии в хит.бг Моля, просветете ме, какъв е смисълът на това нещо?
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Аз от обикновените акции имам малко.
        Което говори, че доверието ти в борсата е намаляло щом търсиш повече сигурното.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Ха-ха - Досадников, мечтай си. Дивидентът от обикновените акции няма да секне по една елементарна причина - те са почти изцяло в ръцете на мажоритарите. Вярваш ли, че те доброволно ще се лишат от 5-6 цифрен доход, само за да прецакат някой и друг дребен акционерин? Не мисли, че заплатите им са големи - например последният път гласувахме заплатата на новата директорка Ирен - хич не е голяма като за директорка... за разлика от дивидентчето и

Аз от обикновените акции имам малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
            Добре , че от БФБ се смилиха над "инвеститорчета", че да им направят тоя сайт, белким на някой му светне лампата най-накрая
            ами да направят и отделен сайт за премиум сегмента - и там има големи хитове
            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
              Я кой бил там.
              6SOA София Комерс-Заложни къщи АД-София

И после ще си говорим как обявяването на дневната търговия на 5 места не се отразява на пазара.
              Ae на бас, че тая година вероятно ще е последната, дето ще видите некакъв дивидент от това "дружество"

Печалбата на София Комерс - Заложни къщи АД намалява с 575 хил. лв. на годишна база до 2,52 млн. лв. за 2011 г.
              Разходите за възнаграждения на София комерс-ЗК се увеличават с 97% на годишна база до 2,73 млн. лв. през 2011 г.
              Колко ли "бонуси" си е писал некой чичко с брада, дето може да направи смешни бонусчетата на всички държавни чиновничета, взети заедно

Общо активите на дружеството са за 10,3 млн. лв. в края на годината спрямо 10,5 млн. лв. началото на периода.
              Тея "активи" нали се сещате какви са - заложени жи-си-емчета, и всевъзможни боклуци, дето щом не са успяли да ги шитнат до 1 година, значи са се обезценили не със 100%, ми с 200% и са по неликвидни от акции на Химко

Дружеството си е точно за набълбук-маркета.
              Добре , че от БФБ се смилиха над "инвеститорчета", че да им направят тоя сайт, белким на някой му светне лампата най-накрая

Коментар

• Я кой бил там.
                6SOA София Комерс-Заложни къщи АД-София

И после ще си говорим как обявяването на дневната търговия на 5 места не се отразява на пазара.

Коментар

• 10X за заглавието.

Ами ето какъв е резултата с разделянето. Хората ще смятат, че там са кьопавите акции и от зле става още по-зле.

А тези които имат интерес няма да смеят да купят от там заради опасения, че не всички хора виждат търговията с тези емисии а само една по-мачка част.

Аз лично предлагам дневната търговия да се съобщава в 5 сайта и така вероятно на дружествата в първия сайт ще им се качи ликвидността.

Коментар

• Ми ще избягат та, като не им плащат...

Нищо, нека оловцето си седи в земята - няма да мухляса. Някой ден ще пратим хъхряци-криминални престъпници да го копат - без заплати, само срещу комат хляб.

Баси пазарната капитализация - ха-ха-ха-ха.

Коментар

Ако извадят златце - ще поразсъждавам по въпросът.
                      И кой ще го извади това злато бре, чичкото с брадата с един търнокоп ли ?
                      Те работниците си биха камшиците вече.
                      Чакай, чакай, скоро може и налъмите да църфнат

Пазарна капитализация 1 411 222 990.30 BGN

1 411 222 990.30 лв разтворени във въздуха
                      1 411 222 990.30 лв потънали някъде неизвестно къде
                      с 1 411 222 990.30 лв са по-богати чичковците с бради
                      с 1 411 222 990.30 лв сте по бедни вие

Айде честит 3ти Март на всички участници на набълбук-маркет

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                        Аз за оловно-цинковата прецаквация говоря
                        Химкото може да го купят ПИБ чрез некое дъщерно дружество
                        Ако извадят златце - ще поразсъждавам по въпросът.

Коментар

Досадников - то цялото Химко не струва 7 стинки, бе...
                          Аз за оловно-цинковата прецаквация говоря
                          Химкото може да го купят ПИБ чрез некое дъщерно дружество

Коментар

• Досадников - то цялото Химко не струва 7 стинки, бе...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Импе, земи малко от убавия сегмент - ей Полимери
                              Химко по-добре
                              Може и от тея Кърджалийските

Днеска гледам вече ги купуваха на 7 стишки

Коментар

• Импе, земи малко от убавия сегмент - ей Полимери

Коментар

Working...
                                X